I väntans tider..

publicerat i Family living ❤️;

Disneyland Paris


Idag är det exakt 102 dagar kvar till BF, vilket innebär att jag är i v. 25 + 1
Om ni frågar mig tycker jag att nio månader känns som nio evigheter! Kanske beror det på det faktum at jag stött på en hel del komplikationer..? Ett bättre ordval är nog 'motstånd' .
Det har varit allt annat än en graciös graviditet och jag känner hur nedstämdheten sköljer över mnin kropp, vilket gör att jag längtar ännu mer ti den dagen då pyret får se världen! :)

Personligen är jag nog rätt så förberedd mentalt, men är lite orsäker på om min älskling Sam riktigt har förstått ännu..? Att han ska bli pappa :)
Igår berättade han för mig, efter att ha fått reda på att hans moster änligen fött en liten kusin till honom, att han längtar mer och mer för varje dag som går! <3

Det gör mig oerhört lycklig att veta om att vi är två i detta nya spännande äventyr som väntar oss! :)
Fast det känns som om det är svårt att förbereda sig.. Det är mycket som ska införskaffas och ordnas i hemmet..
Lite kläder har vi fixat, och lillasyster har köpt en spjälsäng som nu står uppmonterad i vårat sovrum. När vi kommer hem från Madeira ska det införskaffas en kombivagn och sedan är det bilbarnstol som står på tur. Dessutom måste vi byta ut vår matbord som är alldeles för hög..
Ja, listan kan göras lång!
Vi har iaf bestämt oss för att inte göra om gästrummet till barnkammare, det får bli ett barnrum istället. Men vi måste riva väggar och tillägsisolera eftersom det är så fruktansvärt kallt i det rummet! *brr* vill ju inte att bebis ska frysa :)

Vi får ta det som det kommer :)

Idag ska jag försöka göra lite nytta, trots att det värker i (så gott som) hela kroppen!
Måste städa, tvätta och hämta ved!
Sen blir det en tur till Kantro Store för att beställa en dator till älsklingen :)

Hoppas ni får en bra dag!

Puss & Kram