New Year's Resolution

publicerat i Family living ❤️;
Jag har nog inte avgett särskilt många nyårslöften, och de jag faktiskt har avgett är väl som med alla andra, det har funkat första veckan :p

De vanligaste nyårslöftena brukar vara;
  • gå ner i vikt
  • sluta röka/snusa/kröka
  • bli nyttigare
  • bli mer hälsosam
  • slösa mindre pengar på onödigt..
I år tänker jag inte avge några löften, för som sagt, de hålls inte riktigt och sen tror jag att det är bättre att ta babysteps. Tror inte att någon kan tvärvända på sitt liv över en natt. Inte för att jag har några ovanor som jag måste få stopp på, but still..!

Under år 2011 så tänker jag ta dagarna som de kommer och försöka njuta så mkt som möjligt av allt det fina jag har i mitt liv! As simple as that! :)

Har ni några nyårslöften ni tänker avge? :)


Namninsamling

publicerat i Family living ❤️;
På måndag är det dags för UL och jag förutsätter att h*n mår finemang!
Vi håller på att diskutera här hemma huruvida vi ska kolla kön eller ej!
Jag ville kolla kön på Matilda-hjärtat, men Samwise vägrade och även om han inte kunde vara med vid UL så kunde jag inte förråda honom, utan lät bli att kolla kön..

Så.. EGENTLIGEN är det min tur att bestämma eftersom han fick bestämma sist och jag är ju så nyfiken och vill verkligen veta! Nej, det spelar ingen roll om det är en pojke eller flicka, jag är bara så sjukt nyfiken!
Men Samwise tycker ju att det gick så bra sist och att vi ändå får reda på det till sist, och att det är mysigare med en överraskning. Och ja.. Han har väl rätt, men jag vill så gärna veta så jag kan börja förbereda ♡

Så, vi har kommit fram till att jag behöver stöd av MINST 25 personer, får jag det så tar vi reda på kön :D
Så  nu vill jag ha eran hjälp mina fina läsare, vad anser ni..? Jag behöver 25 kommentarer som säger att jag ska få ta reda på kön! Help me out here.. Pretty pleeeeeeease..? :)

Tjock i v. 19!

Nyår

publicerat i Family living ❤️;
Det slog mig igår att det är nyårsafton imorgon :/
DAMN vad tiden rusar förbi!

Planerna var väl från början att åka till Västerås för att käka gott och umgås med Sam's judopolers, men vi har inte hört något mer om det, så det verkar ha blivit inställt..!
Det är väl både bra och dåligt, bra på så sätt att vi slipper lämna bort vovvarna. Kanske inte är jätteschysst att lämna bort valpisen när han inte bott hos oss alltför länge :/
Men å andra sidan är det väldigt synd att Sam inte får träffa sina gamla vänner igen.. Det var nog alltför länge sen sist de sågs..

Aja, iom att det slog mig igår att nya året är på ingång så blev det till att panikshoppa nyårs-middag pch för att inte störa Samwise på jobbet messade jag honom;

Jag: "Tänkte handla nyårs-käk efter granngården, any requests?"
Sam: "Hmm.. Nåt pastaaktigt..? :)"
Jag: "Tråkmåns! Vadå, typ lasagne då lr?
Sam: "Jag tycker att det är gott!"


Så jäkulars trist min köttarian! Lever på kött och pasta! Visst funkar kyckling och fiskpinnar ibland, men helst kött och helst pasta.. Grr..

Så Sam får frossa lasagne, för det är typ hans favoriträtt och jag ska tillaga lax och lite skaldjur till mig :)
Men vi skulle eventuellt käka middag hos svärfar, så våra rätter får nog bli till lunch!

Troligtvis tar vi en tur in till byn för å titta på fyrverkerierna oxå, dvs om jag fortfarande är vaken då :p

Hur gör ni för att välkomna in det nya året?

Här är en tjej som uppskattar lax!