Såå trött..!

publicerat i Family living ❤️;


Det blev så fruktansvärt sent igår! Vi fick besök av Matilda's farfar's sambo's syster å man (oj så klurigt det blev :p). Sessan fick en nalle å en alldeles för stor mobil att ha ti bilbarnstolen.. Så vi satt inne i det andra huset å umgicks.. Innan v gick å la oss bestämde jag mig för att ställa mig på min WII-platta å ti min stora förtjusning har jag förlorat ca 2,9 kg på 10 dgr! :D Not bad!
Runt 01:00 låg vi nog å sov.. å sessan hade sovit som en stock under kvällen så mellan 03:00-05:30 var det vakentid för oss två..
Hon är ju för söt när hon ligger å "pratar", tittar på allt runtomkring å verkligen är VAKEN, synd bara att det är när jag är som tröttast!
Så idag är jag ruskigt trött, å värre blev det när Matilda's morbröder å Ilkka var på besök.. Även om mina bröder blir 8 å 10 år gamla i år så är det mkt de skulle behöva lära sig i allmänt beteende.. Å min styvfar ska jag inte ens gå in på.. usch.. Jag älskar mina bröder, men utmattad blir man av att det har så svårt för å lyssna..

Imorgon börjar min stora utmaning.. Att klara av vardagen utan Sam hemma om dagarna.. Måtte det gå bra..

Nu ska jag rota i luckor å skåp för att klura ut ngt kulinariskt att tillaga, sen ska jag somna med sessan framför tv'n så vi kan få iväg pappa Sam ti jobbet imorn <3

God natt!
Mamma's lilla ögonsten <3
Finner ingen tid..

publicerat i Family living ❤️;Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera här, märker jag.. men..
Jag har väldigt svårt att få tid till å sitta vid datorn! Min lilla Matilda är en sån liten matvrak så jag har henne hos mig så gott som hela tiden..! Men det är väldigt mysigt <3
När jag inte har henne hos mig så är det tvätt som måste fixas eller ett kök som måste donas i.. All övrig tid spenderar jag på promenix med min lilla familj eller sovandes :)

Sova.. jag känner mig oftast skapligt utvilad, men vad skönt det skulle vara å få sova oavbrutet... ZzZzzzzZZz..
Sessan är jättesnäll numera, hon sover så gott som alla timmar i hennes egna spjälsäng, men  när hon har jätteont i magen får hon ligga kvar hos oss å får masage så hon kommer till ro :)
Det är oftast under tidig morgon hon har ont i magen, å när hon väl somnar så får lilla mamma ligga vaken för jag kan inte somna om när det börjat ljusna.. Men jag är nöjd så länge min sessa är det <3
Så fint de sover mina älsklingar!


Mer nöjd bli jag nu när det börjar bli mildare..! :D
Imorse blev jag skrämd av ett läskigt, konstigt ljud.. tydligen var det snö som rasade från taket!
Även om det skulle bli liiite kallare nu i veckan så är det fruktansvärt skönt med plusgrader! ÄNTLIGEN lite vårtecken :D

Åååh.. det slog mig just att nu på måndag börjar min man att jobba igen.. Kommer jag verkligen att klara av både Oscar å Matilda på egen hand..? Jag hoppas verkligen det, men jag måste erkänna att jag känner mig lite lätt  panikslagen..

På måndag förmiddag får vi hembesök av BVC oxå.. å så ska Amanda komma ut å mysa med oss en stund :D

Nu ska jag fixa lite med bilder på datorn å sen ska jag å älsklingen ut på barnvagnspromenad med vår vovve Oscar <3-27°C i slutet på februari..?!

publicerat i Family living ❤️;Sam berättade att 08:30 imorse var det -27°C ute..!! Gissa om man är sugen på barnvagnspromenad då..?! Hell no!
Fast.. han sa ju nyss att det bara var -15°C ute nu.. å så är det ju sol, så en promenix kan ju bli aktuellt.. Vi får se vad man orkar med! :)

Inatt sov Matilda hela 4 timmar själv i sin egna säng :D rekord! Men det är bara pappa som kan lägga ner henne, för när jag gör det så gnälls det högt å hon vill tebax ti våran säng..
Inatt fick Oscar sova med oss i sovrummet oxå, å det gick väldigt bra måste jag säga.. Sam är lite orolig över att han kanske blir lite arg på Matilda så då fick han sova med oss :) Det märks ganska tydligt att han blir sotis :p men han är snäll mot sessan <3

Just nu håller Tony på å fixar det sista med duschen, så förhoppningsvis har vi en fungerande dusch till ikväll :D Sam åkte iväg ti coop för å handla nåt som de behöver.. minns inte vad det var..
Minnet har inte blivit bättre sen förlossningen.. snarare sämre :/ haha!
Hur som helst ska det bli skönt att slippa gå in ti Micke för å låna duschen, som ändå är kass! Sjukt dåligt flöde i slangarna hos dem..

Apropå det hushållet..
Jag måste ju säga att jag verkligen ogillar när folk påpekar hur jag bör å ska bete mig mot mitt barn! Det må vara mitt första barn, men jag anser mig inte vara helt inkompetent inom baby-ämnet! Å skulle det vara så att jag faktiskt ansåg mig behöva någon form av hjälp, eller rentav bara vill ha råd, då ber jag om det! Nu är det inte Matilda's farfar jag stör mig på, utan hans sambo..
Slår vad om att min mor kommer vara likadan när jag väl träffar henne, å det stör mig ännu mer..
Så det ska oxå bli skönt, att slippa alla oönskade tips, tills mor min kommer hem..
Måste samtidigt spy ut att jag ogillar att sambon "tjuvar" Matilda från sin farfar utan att ens fråga om det är ok.. Ogillas starkt!

Så, nu har jag fått gnälla av mig å sitter nu med en blöt blus efter en läckande tutte, så jag å Matilda ska gå ner å byta blöja å byta om :)

Vi hörs senare! ;*