Lite ledsen..

publicerat i Family living ❤️;


Det är en hel del som måste fixas hemma när det är lite kallt, med vedhämtning å så.. Sen är ju inte badrummet helt klart ännu, men så gott som..
Men så igår så lyckades jag få tid till å hämta ved, mata Oscar å gå ut med honom innan Sam kom hem. Men så när det blev dags för matlagning vaknade min sockersöta lilla ängel så jag inväntade Sam så att han kunde hålla henne sällskap, eftersom hon verkligen hatar att vara helt ensam. Hon vill alltid bli buren å det är svårt att roa henne då hon snabbt tröttnar..
Det som gör mig ledsen är att Sam lägger henne ifrån sig å vill pyssla med massa annat istället för att bara vara med henne.. Det är vår dotter, SJÄLVKLART att han älskar henne.. och mig.. Men han tycker nog att hon är för tråkig just nu som inte gör annat än å sover-äter-skriker.. Det är iaf så han upplever det, fick jag reda på igår å han anser att det inte finns så mkt för honom att göra när hon skriker..
Men det är ju inte bara då.. Igår ville jag att han skulle vara med henne så att jag kunde ordna med middagen ifred, utan att ha Matilda på axeln..

Det är väl mitt fel egentligen att jag blir så trött å grinig.. Jag skulle ju kunna strunta i att städa å tvätta när Matilda väl ligger å sover.. Jag skulle ju kunna strunta i disk å gå på långpromenad med vovve å barnvagn, men jag tror att jag skulle må sämre då..
Det ligger i min natur att försöka hålla så städat som möjligt å det stör mig nåt fruktansvärt att jag inte kan städa så mkt som jag faktiskt vill.. Hela tiden stör jag mig på att det är så äckligt smutsigt överallt! Usch! Å tyvärr blir det så direkt efter städning eftersom vi har så många djur.. Så jag vill helst dammsuga å torka av varje dag, men det går ju inte..
Jag skulle defenitivt må sämre av att inte fixa i vårat hushåll, varje tillfälle som ges.. Speciellt när Sam inte är den som tar fram dammsugaren på eget bevåg..

Det känns som om det ställs så mkt krav på mig.. Självklart kommer Matilda o första hand.. Jag vill å ska tillfredsställa alla hennes behov först..
Å sen ska hunden få sin motion å quality-time med mig..
Samtidigt som disken måste fixas, middagen tillredas, tvätten ska hängas å vikas.. FLÄMT!
Å när älsklingen kommer hem ska jag vara alldeles piggelin å glad..

Nånstans mitt i vimlet av alla måsten glöms jag bort å allt tas för givet..

Jag har ingenting emot att ta hand om sessan samtidigt som jag lagar mat, oftast är den färdig å upplagd när Sam kommer hem.. men det gör mig ledsen att han inte vill mysa med henne på samma sätt som jag när han kommit hem från jobbet.. då har han ju inte träffat henne på hela dagen..

Han säger att det säkert blir bättre när hon blir lite äldre.. Jag vet, men jag hoppas..

Nästa år är det iaf hans tur att vara hemma med Matilda..

tröött..

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;

Inatt var jag vaken med en envis liten tjej som vägrade somna om! Så idag har jag varit otroligt trött!
Efter att Sam åkt till jobbet å Matilda varit vaken ett tag tänkte jag vila lite med henne, när det var dags för henne å sova igen. Det blev inget sova..
Matilda spydde som en fontän! Hela Sam's sida är fortfarande helt blöt, trots att jag försökt torka med handduk..
Jag åkte in ti BVC med henne, men det verkade inte vara någon fara med henne, som tur..!
 
Eftersom hon sovit lite oroligt tänkte jag att hon skulle få sova lite i bilen, vilket hon gillar massor! :)
Så vi åkte ti Järna. Blev tipsad om en bra butik där.
Å med riktigt shopaholic anda kom jag hem med kläder ti lill-tjejen :)
Det blev ett par lila velour-byxor, en 3 bodysar, 2 pyjamas, 4 par strumps å ett par strumpbyxor!
 
Nu är vi hemma å hon sover än.. Har vaknat en gång för att äta å fick behålla maten, vilket känns väldigt lugnande! Jag har hunnit fixa med hennes kläder, tvätten å slappa riktigt ordentligt!
 
Dessvärre har jag glömt lunch.. Det märker jag nu.. Tur att jag har lasagne i kylen!
 
Så därför ska jag gå å fixa med tvätten igen å sen äta innan jag måste göra i ordning middagen.
Idag blir det kycklingpasta med kokosmjölk å grönsaker :D *mums* Tur att älsklingen slutar jobba 18:00 så att jag hinner bli lite hungrig igen innan det blir dags för middag :)
 
Have a nice evening! ;)