Blire Beach 2010?

publicerat i Family living ❤️;
Med mina 5,5 kg kvar att gå ner känns det nästan lite som att jag hinner till Beach 2010 :D
Dvs, OM jag kommer över ångesten över mina bristningar..
Men.. klapp på axeln ti mig! Det var jättekul att se att stå på Wii-plattan å se att man fortfarande går ner!
Det gör mig än mer motiverad till att röra på mig! Så idag promenerade jag med Matilda i bärselen å Oscar runt Runnbäckssjön! Sträcka; ca 5 km, Tid; ca 50 min. Det var riktigt trevligt i solen, så det ska vi göra om!
*
Under graviditeten gick jag upp 27 kg. Blev av med 6 kg efter att Matilda föddes å har sen dess gått ner 12,5 kg på 3,5 månader! Inte illa, måste jag säga! Sen så tänkte jag stanna på 50 kg. Både jag å Sam tyckte att jag var nästan liiite för smal innan graviditeten! Men å andra sidan kan jag ju bli lika smal igen, men bygga upp mer muskler. Då skulle jag väga mer :p
*
Jag skulle behöva tips på hur man blir av med all fett som lagt sig runt magen! Finns det någe bra träningsmetod för just midjepartiet..? Eller duger det med jogging som fettförbränning..? Som ni ser här nere så ser det ju inte så trevligt ut med en mage som sväller över..
*
Mkt mage, lite rumpa, lite lår å lite armar som ska bort! Sen är jag fit for fight! :D

...

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;
Jag har egentligen ingenting att skriva om just nu, så jag slänger upp en bild på min lilla Tildis när hon sitter i barnstol för första gången, på donken i Katrineholm! :)
*
Världens vackraste Matilda!!
*
Idag blir en rätt så tråkig dag för min del. Det blir städa, tvätta & klyva ved :(
Hur ser er start på veckan ut?


Visning

publicerat i Family living ❤️;
Idag var jag å älskling på husvisning i Sundsör, inte alls särskilt långt från oss.
Det blev en riktig besvikelse.
Dessa mäklare är så himla bra på att försköna alla "objekt" på bild. Det såg verkligen bra ut på alla bilder, å ja huset var fint, men det kändes så litet. Dessutom var tomten oxå väldigt liten. Å ni som har varit hos mig, om ni tycker att vår asfalterade väg är liten skulle ni ha kört på vägen ut till den villan. En ytterst trång grusväg.
Å ja, vi bor uti skogen, men det tar ca 5 min in ti Nykvarn å vägen är skaplig, men det där kändes oerhört öde!
Nej, det huset vill vi inte ha.
*
Det blir svårt för mig å Sam att hitta ett ställe som vi skulle vilja flytta till. Vårt läge vi har nu är ju svårslaget.
Men å andra sidan vill vi ju så gärna ha vårt eget.
Men det blir nog inte till att flytta än på ett tag. Vi vill spara ihop lite först. Men det är nog bra att börja spana så att vi vet vad vi är ute efter :)
*
Nu ska jag bädda rent i vår säng å sen blir det till att läsa bok å sova!
*
Visst är vi fina, mitt hjärta & jag :)