Brr..!

publicerat i Family living ❤️;
Det måste ha varit väldans kallt inatt för det är ISKALLT inne..!
Och med iskallt menar jag typ 16°..

Jag är en sån som vill att det ska vara minst 20° inne för att det ska vara behagligt!
Jag längtar sjukt mkt till sommaren nu, inte bara för värmens skull utan mycket är för att få träffa bebisen som bor i min magge! Denna bebis är mycket livligare än vad sessan var. Känns skönt att känna av alla rörelser! Lite jobbigt på morgonen när det livas för fullt efter att älsklings alarm gått, då är det bara att SPRINGA till toaletten :p ♡

Men värmen har oxå stor del i min längtan! Det ska bli  så skönt att kunna gå ut med lillan utan att packa in henne i en massa tjocka kläder..! Det underlättar ju promenaderna med vovvarna med :)

We LOOOVE sol & värme!

Mätt!

publicerat i Family living ❤️;
Och jag har inte ens ätit någon middag idag!

Samwise sa att han skulle jobba över en timma, så jag gjorde i ordning en milkshake med skogsbär så att jag skulle klara av att hålla mig tills han kom hem.. Men han kom hem 30 min tidigare än väntat, och det blev nog liiite för mkt milkshake så älskling fick äta själv..

Sessan var tydligen inte heller hungrig för hon kladdade inte ens med maten, som hon annars brukar älska!
Well well, hon har ätit skapligt idag så jag är rätt nöjd ändå :)

Trots att jag är proppmätt är jag sjukt sugen på Carte d'Or Stracciatella, men det har vi ju inte hemma och närmsta affär som är öppen är väl coop :'(

Jag får gotta vaniljdrömmar ist och somna på soffan!

En sån tallrik hade jag inte sagt nej till.. MUMS!

ms sleepyhead!

publicerat i Family living ❤️;
Haha, min sprudlande energi tog slut strax efter lunch :p

Matilda ligger och vilar nu, och jag har väl sovit en kvart kanske..? Försökte somna om, men det gick inte! Så jag tänkte skriva ett par rader här, fixa tvätten och sen gå ut med Oscar en liten stund!

Även om det är soligt och fint ute så har jag ingen större lust att vara ute en längre stund.. Det är ju så kallt! Förra vintern, såhär års var det väl ungefär lika kallt, men då tyckte jag inte att det var så farligt..
Kan ju bero på att kylan var konstant, pendlade inte från -10° till 8° till -25°..

Nähepp.. Tvätt vare va..?