I'm havin' a break!

publicerat i Family living ❤️;
Vi har flyttat, fixat och donat heeeela heela helgen lång så jag har inte haft tid till att blogga..

Lägenheten är rätt så fräsch ändå, inte alltför många hål på väggen. Dock ser hallen ut sådär, men det åtgärdar hyresvärden om 2 veckor! Samwise har spacklat i det som ska bli Matil's rum och sen ska det målas vitt överallt (troligtvis under morgondagen)! Det blir till att inreda med massa färg :)

Kök & badrum ska oxå spacklas och målas och SEN får jag börja inreda och dekorera där med :D Can't wait!

I veckan ska vi köpa soffor så att vi kan få ordning på vardagsrummet, och sen är väl det mesta fixat! Utom småplock som brukar ta tid..

Även om vi röjt undan massor redan så är det massor som är kvar att fixas med!
Fast jag är riktigt nöjd med vad vi har åtadkommit på ynka fyra dagar (idag inräknad)!

Men det känns i hela kroppen! Idag har det varit lugnt, men igår hade jag ont precis ÖVERALLT!
Jag vet att jag borde vila, men jag lyckas ignorera smärtan under dagen och kör på för jag vill ha klart så mycket som möjligt! På nätterna går det inte att strunta i min onda kropp, så jag sover fortfarande väldigt väldigt lite..
Men men..

From one thing to an other.. Antingen imorgon eller på tisdag får vi besök av Sam's mor som kommer från Tanzania och sen får vi ju inte glömma att bebis ska komma till världen inom en snar framtid ♡
Så, jag har fullt upp med allt annagt så bloggen får bli lidande!

Ikväll blir det dock lugnt, vi ska mata hundar, gå på promenad och sen bege oss hem till vänner för middag & mys ♡

God morgon..!

publicerat i Family living ❤️;
Jahopp, ytterligare en tidig morgon.. Det blev väl säker 3,5 timmars sömn inatt :)
Och nu sitter jag här igen med en kopp té, efter en  liten morgonpromenad med hundarna och väntar på att tiden ska gå så att jag kan väcka älsklingarna så vi kan äta frukost!

Älskling frågar mest hela tiden hur det känns i maggen och hur jag mår och ja.. Det gör ju ont.. Väldigt ont men jag orkar liksom inte riktigt känna efter.
Och hur mår jag? Well, I'm a frickin mess! Jag gör inte alltför mycket under min vakna tid.. Försöker vila, försöker gosa med sessan så mycket som möjligt och sen blir det inte så mycket mer. Jag är rätt rätt trött och tjurig, så jag snäser mest hela tiden och gråter emellanåt när jag gör någon ledsen under mina utbrott.
Kort och gott; I'm a frickin mess!

Höjdpunkten just nu är morgondagen. Imorgon kommer jag att vara utvilad och imorgon är det besiktning av nya lägenheten! Efter besiktningen får vi nycklarna och får flytta in närsom! Vi tänkte börja slänga över ett par kartonger, Sam bär & kör medan jag & skruttan packar upp!
Det är aldrig kul att flytta, men det ska bli så skönt när allt är klart!

Nähepp, nu ska slösurfa och kanske spela lite..! Hörs sen!

I brist på nya bilder; gumman i lådan!