Lost My Power

publicerat i Family living ❤️;
Ollie vaknade vid 06, imorse så vi la oss i v-rummet och tittade på senatse Desperate Housewives - Lost my power.
Hur mkt jag än älskar serien så ska det bli så skönt att serien tar slut om två veckor (4 om man följer den svenska tv-tablån). Nog blir det säkert lite tomt när jag inte har den serien att följa längre, jag har ju ändå följt den sen start 2004. Jag minns hur jag paxade tv'n redan på morgonen när jag bodde hemma hos mina päron :)

Helt underbart! :D
Nu är jag ju som sagt mätt på alla hemmafruar, men de har gjort mig lite lyckligare åren igenom ;p

Jag har typ 3,5 bok kvar i Pretty Little Liars-serien och har sett både första och andra säsongen, så jag behöver nåt nytt att sysselsätta mig med när jag iär klar med böckerna. Förslag någon?

Walpurgis Night

publicerat i Family living ❤️;
Valborgsmässoafton, och jag har fortfarande ingen aning om vad vi ska göra ikväll.
Samwise sa att han inte har något emot att inte göra något. Han tycker att barnen är lite för små för att förstå firanden, och att fira in våren tycker han inte är så farligt att missa.

Jag håller väl med egentligen, så jag vet inte vad vi gör. Vi ska iaf gå ut och promenera när Ollie vaknat från vilan, och vi har fått i oss lunch. Sen ska vi handla lite och möta upp barnens far som jobbar halvdag eftersom det är röd dag imorn.. Eventuellt går vi ner och tittar på när brasan tänds ikväll, om jag inte är alltför trött vill säga ;p

Nu känns det verkligen att våren är här. Så himla skönt m ed sol & värme! Och att öppna upp fönster och få in frisk luft när man är inne, det är oxå så härligt! :)
Och Matilda bara tjatar på att vi ska gå ut heeela heela tiden. Så fort vi kommit in och gjort allt vi ska, då vill hon ut igen :) Hon sitter och färglägger i målarbok framför Winnie-the-Pooh. Jag fick vara med och färglägga men sen schasade hon bort mig. Jag gjorde visst fel, eller nåt :p

Vad gör ni ikväll?

Håååsiiie

publicerat i Family living ❤️;
I fredags fick lillan en hel del Schleich-djur av hennes mo(n)ster eftersom hon onte fick nåt när hon fyllde år, och hässthen är ju helt klart favoriten. Iofs så vill hon gärna leka med alla hela tiden, men hässthen är den som får följa med överallt och får sova med henne i sängen :)

Alla djur är jätteroliga just nu, att tala om vad det är för djur och hur de låter. Och hon är ju så duktig som vet vad de djuren hon har heter på både svenska och engelska *stolt mamma*

Barnen har världens bästa moster, och vi älskar dig så! Busmonstret tackar så mkt! ❤