Skottdagen ❤

publicerat i Family living ❤️;
Enligt gammal tradition är skottdagen den enda dagen då kvinnor får fria till deras män, så pass på tjejer! ;)

Fast, jag har då inga som helst planer på att fria till min älskade Sam. Inte för att jag INTE älskar honom, för det gör jag. Sjukt mkt. Nej, jag vill att HAN ska fria till MIG, som bevis på att han faktiskt vill vara med mig livet ut :)

Vi har ju planer på att gifta oss, men han måste ploppa frågan först. När det nu blir återstår att se :)
Han säger att han har en plan, så det är bara för mig att vara tålmodig och vänta ❤

Vad gör ni denna extra dag på året då?
Jag ska nog åka och handla lite smått på IKEA med kidsen och mina småbröder. Har liksom varit hemma frö mkt på sistone känner jag. Jag behöver lite ombyte..

Tildisen är hemma från dagis, och har varit det hela veckan eftersom hon är lös i magen. Hon kräks inte, äter som hon brukar och det tycks inte smitta men de har sagt på dagis att de inte vill ha såna barn där så hon är hemma med oss :)

Jag kom iaf iväg på löprundan imorse, och det känns jättebra trots att jag inte kunde springa hela rundan pga håll.. MEN, det känns sjukt bra och superskönt!

Nä, nu ska jag göra iordning allt så vi kan vara på plats vid öppning 10:00. Vi måste vara hemma senast 13:00 då det kommer folk från en second-hand butik och ska hämta 4 stora svarta säckar med kläder & skor som jag ska skänka bort till dem! Nu har jag rensat bland alla våra skåp & luckor och det känns helt underbart att bli av med så MKT som bara legat och tagit plats! Mkt av sakerna är i nyskick, så jag hoppas de får in en bra slant för dem, alternativt att någon i något fattigt land får nytta av dem (kanske inte de högklackade skorna då..)

Jaja, ha en bra dag hörrni! ❤
Whatever happens, this right here;
-You sweet things and me. It'll last forever and ever ❤
That's a promise!

Trött, tröttare, tröttast

publicerat i Family living ❤️;
Det har varit en lååång helg med massa jobb och massa sålt på barnbasaren! :D
Kom hem med mkt mer i kassan än jag trodde, faktiskt! Så jag är supernöjd!

Vi har även haft Mattiece på besök sen i lördags och idag kom även Molle då deras föräldrar jobbar natt..
Tror att de stannar till onsdag..

Jag har haft jordens träningsvärk sen joggingturen fredag morgon, men lyckades ta mig ut imorse med :) Mattiece joinade, och jag är imponerad av att han inte behövde promenera något alls på våra 4,8 km!
Vi har även promenerat ca 1 mil idag, så jag är jättenöjd och firar med cakepops! ;p Haha! MEN, efetrsom jag rör på mig så mkt så har jag inte ett dugg dåligt samvete för att jag äter onyttigt!

Det är något jag aldrig kommer kunna göra; sluta äta onyttigt. Jag älskar mitt socker och kan inte leva utan det. Speciellt choklad. Jag skulle säkert kunna deffa kroppen på ett par veckor med ordentlig träning och strikt kost, men om det innebär att jag måste vara utan onyttigheter så får det gärna ta längre tid!

Det syns inget på vågen, men jag känner att jag blivit av med en hel del fett! Speciellt där mina "lovehandles"  var. Där finns det typ inget kvar nu! Ett par veckor till så är jag fit for fight! Vågen visar 50-52 kg beroende på när jag väger mig, och det är godkänt. Det jag vill nu är att deffa egentligen. Minska underhudsfettet.

Så, i söndags tog jag lite mått på midja, mage & lår för det är där jag vill minska i omfång och sen tänkte jag mäta varje söndag. Hoppas HOPPAS att jag kan ha bikini i sommar utan att skämmas ihjäl!

Jaja, nu ska jag slänga mig på soffan! Hoppas ni haft en trevlig helg!

Vi har även byggt tågbana i helgen :)
Ollie agerade "Godzilla" typ :p
Sötunge!
Han körde en paceplant över tågen med, så nu är han alldeles blå om ena kinden :(