Lovely ❤

publicerat i Family living ❤️;

Idag har det varit stålande sol och alldeles underbart sen vi gick upp imorse, och det är så härligt!

Ungarna ligger och sover, så Sam är på rummet med dem och jag passar på att tvätta eftersom TrOliver knappt har några kläder kvar, så som han dräller..
Så under tiden som tvätten är igång ligger jag på uteserveringen här på hotellet och insuper SOL ❤

Vi har det verkligen fantastiskt här! All Inclusive är sjukt bra då verkligen ALLT ingår. Det finns alltid nåt att äta på när buffén inte är öppen, och dricka i form av vatten, läsk eller drinkar går att hämta lite här & var vid poolområdet!

Veckan som gått har passerat sjukt snabbt, så jag hoppas att kommande vecka går liiiite långsammare!

Vad har vi gjort då?
Inte så mkt egentligen! Gosat som familj! Vi har hängt på stranden nästan alla förmiddagar och kört barnpoolen under eftermiddagarna.
Sen har vi promenerat längs strandkanten, vandrat runt i krokarna och bara tagit det lugnt!
Åker vi hit fler gånger (vilket vi antagligen gör) så blir det troligtvis fler aktiviteter då kidsen blivit lite större :)

En perfekt bröllopsresa ❤

Det är bra vackert här!

Oh rainy day!

publicerat i Family living ❤️;

För första gången sen vi kom till Mallis i lördags så regnar det! Då kör vi en innedag på hotellet med en hel drös olika aktiviteter för stora och små :)

Hoppas alla mår bra där hemma, och ta i för alla hjärtliga gratulationer ❤

Hoppas även att alla fått korten, och att alla kan medverka på bröllopsfesten som hålls 29:e September på Bäckstugan uti Tveta. Kan redan passa på att berätta nu att vi kommer ha en som kör folk från festen in till Södertälje, så det är lugnt att lämna bilen hemma ;)

Ha det gott alla fina! ❤