Every opportunity counts for a lot!

publicerat i Kiddos;

Eftersom jag jobbar alltför mycket just nu är det viktigt för oss att ta vara på varje tillfälle vi får tillsammans som familj.
Att jag är iväg på jobb mest hela tiden är väldigt påfrestande för alla i familjen, men aldrig har vi uppskattat vår fritid så oerhört mycket som vi gör i nuläget.

Efter dagens arbetspass passade jag på att gosa med barnen i soffan med lite glass & film.
Ja, det fina vädret fick vänta eftersom ett kvällspass vid BJ-bordet stod på schemat och vila inför det är ett måste för att orka med..

Ett samtal från min fina lillebror väckte mig, och han kom för att spendera helgen med oss ❤
Strax efter anlände Samwise. Vi åt varma mackor till middag, packade lite uteleksaker och begav oss till badparken för lite lek innan mitt arbetspass!

Älskling & lillebror kastade boll medan jag & barnen åkte kana, klättrade & gungade. Strax innan jag var tvungen att kila kom Chewie för att sällskapa med de andra under kvällen 😊

Sådana lekstunder med min fina familj gör under för själen och ger mig styrka i allt jag gör 💗💕

Efficient

publicerat i Family living ❤️;
Numera är det sällan jag är effektiv, då jag oftast är så galet trött när jag väl är hemma, men ibland förvånar jag mig själv! ;)
 
Idag åkte jag & barnen till deras fars jobb för att sedan bege oss till affären tillsammans. Inget märkvärdigt som behövde köpas hem, bara lite förnödenheter!
 
Väl hemma igen vankades det för middag och allt vad där hör till. Iom att det fanns kvar kladdis åt vi även lite efterrätt, mums! Och sen ni.. Sen har det diskats, fläktfilter har rengjorts, det har dammsugits, dammats av och så har jag hunnit med att tvätta fönstrena i både vardagsrum & kök!
 
Ha! Det ni ;)
Jag kan ibland, tröttheten till trots.
 
Jag har haft en riktigt bra dag, trots att jag var sur & butter imorse. Tur att jag har en så'n underbar make som stöttespelare. Han lyckas med mycket via sms, min älskade..
 
Och inte nog med det. Jag har dessutom en go kollega som lyckas muntra upp mig, tack för det Carro
 
Not quite the happiest version of me..!
 
That's more like it..! ;)