Saturday shopping (yes, I know I shop alot!)

publicerat i Family living ❤️;
Vi gick ner till stan för att klippa både mig & Matilda, men eftersom det blev så mkt under dagen så hanns det helt enkelt inte med!
 
Jag smet iväg innan frukosten för att storhandla på coop, sen var det bara att äta frukost, fixa byrån som skulle hämtas av en köpare, vila ungar, tillaga & äta lunch och sen var klockan nästan 3 när vi kom ner. De flesta frisörsalonger tycks stänga då, även om byn håller öppet till 16:00..
 
Jaja. Vi fick iaf till ett utav uppdragen; köpa vinterpjux till herrn i huset. Riktigt snygga dessutom!
Jag älskar att han blivit så medveten om vad har har på sig, eller utseendet över huvud taget!
 
När vi började dejta så var det bara loose-fit jeans & tisha som gällde, oavsett dag eller högtid. Skulle han vara "finklädd" så blev det jeans & skjorta.
Med åren så har jag bytt ut hans garderob, visat vad jag tycker är snyggt och försökt få fram hans åsikter genom att ge förslag på olika plagg & stilar. Tänka sig så har det gett resultat!

Sist jag köpte jeans åt honom så fick jag gå tillbaka treggr för att de inte satt som han ville. Han har verkligen blivit mer medveten, och så har det blivit lite mer stadskille av honom 💕 Suits ME perfectly 💕
 
Eftersom det började regna när vi blev klara på stan så stannade vi till på Tidermans för lite fika. Lillan valde självklartden största kakan hon kunde hitta, sötunge!

Jag & kidsen fick oxå något litet från stan; Ett rosa armband till min tjejiga tjejunge, ett blått armband till min pojkiga pojkunge och två par örhängen till moi! Nej, mina barn är inte typiskt tjejig eller typiskt pojkig. De är barn, men någonstans så har de lärt sig att rosa = flickigt och blått = pojkigt. Jag försöker jobba emot det.. Så kan de få vara barn.

Otroligt bra dag idag!

 
 
 
 
 
 
 

Christmas Mood

publicerat i Kiddos, Love 💕;
Som jag tidigare nämnt så har jag funderat mycket kring jul, julklappar och allt däremellan!
I fjol så var jag alltför sent ute med julkort, så pass sent att de blev ofina (enligt mitt tycke), så i år är jag ute i god tid!
 
Idag var vi iväg hem till en herre som gör om sitt vardagsrum till fotoateljé en vecka varje höst. Vi var hos honom för 3 år sedan, då svärfar skickade dit oss för att få lite fina kort på lilla Tildisen 😍
En fotosession varar ca 50 min och sedan får man högupplösta filer med fri användningsrätt på skiva med sig när man går. När man valt ut sina favoriter så hjälper han även till med lite enklare redigering av filerna.
 
Han arbetar som fotograf och har gjort det väldigt länge, så fota kan han!
Men det var verkligen en utmaning med en energiknippe som TrOllie, som dessutom är så himla trotsig!
 
Jag tror att det blev en hel del fina kort tagna idag, åtminstone av de 40 filerna jag har att döma. Det blev någon vajsing med vår skiva, så vi har bara kunnat importera 1/3 av filerna, men herrn skulle skicka en ny med posten.
 
Hoppas det går snabbt att få dem, jag är ivrig på att få se hur de blev!
Jag har iaf redan hittat en favorit som skaförstoras printas upp på Canvas!
 
Så himla goa små hjärtebarn!
💕
 
 
 
 

Wohoo!

publicerat i Family living ❤️, Home Sweet Home;
Idag blev vi äntligen av med köksbordet och stolarna!
Vi blev dessutom av med den låga Hemnesbyrån som vi hade i v-rummet, som jag egentligen tänkte måla om och ta med till nya lägenheten!
Men vi kom fram till att vi egentligen inte har en passande plats för den, så den fick ryka!
Det var en tjej på en köp & säljsida på facebook som efterfrågade just en sådan, dock en vit, så jag erbjöd min!
 
Skönt att bli av med utan att behöva lägga upp på blocket!
 
Nu är det ordentligt tomt här hemma, men det gör absolut ingenting. Det är ju bara femdagar kvar tills vi får tillträde!
 
Vi har sagt att vi ska åka dit varje kväll och fixa något, men vi är så ivriga bägge två, så det kommer nog inte ens kännas jobbigt!
 
Imorgon ska jag försöka få undan lite mer dekorationsprylar och ska även försöka sälja/kasta sånt som inte behövs! Oj, vad jag är bra på att sälja grejer. Det må vara småsummor, men många bäckar små..!
 

Det känns som att vi bara bor i kartonger nu, men snart så..