Walpurgis Night 2014

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;
Samwise jobbade halvdag och hämtade hem barnen rätt tidigt (ca 13:30) idag, som alla andra halvdagar 😊
Vi åt lunch när de kom hem och var mest ute på gården under em.
 
På kvällen begav vi oss ner till maren och kikade lite på majbrasan och tittade på fyrverkerierna.
Riktigt fin show, men man vill nog inte veta vad kalaset gick på.. Det var ändå fyrverkerier i ett under ca 8-10 min!
 
Barnen förberedde sig med hörselkåpor och tyckte det var väldigt fint! Det hade nog varit mysigare om det inte vore för blåsten och duggregnet.. Helt OK sätt att fira in våren på, bara familjen 💗
 
 

That went well!

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;
Efter att ha lämnat knoddsen på förskolan imorse så hoppade jag & Carro in i bilen och begav oss till Pershagen för att låta henne köra lite.
Hon har bestämt sig för att ta körkort snabbt, och då underlättar det med automat, så idag fick hon köra vår bil för första gången.
 
Hon tyckte att det var läskigt (den känns rätt stor när man är ovan), men jag tyckte att hon skötte sig utmärkt.
Jag ville inte pressa henne, så hon fick ligga i 20-30 km/h mest hela tiden :)
 
Efter ca 50 min körande så åkte vi runt lite i stan så fick hon ställa frågor om allt kring trafiken i olika situationer och sen åkte vi hem till mig.
 
Jag hade bokat lunchdate med Amanda, så vi mötte upp henne på stan, plockade upp lunch på Nancy's och satte oss i solen på bryggan ☼
 
Vi strosade på stan ett tag och gick sedan för att hämta barnen från förskolan och tog med dem upp på torekällberget för att hälsa på djuren en stund.
 
Jag är helt slut nu, men jag har haft en riktigt bra dag!
Barnen hade skoj på berget och Matilda blev dökär i lammen och lånade min telefon för att ringa till hennes farfar för att fråga om han kan köpa hem lammisar till gården 😂 Sötunge!
 
 

When one is too lazy..

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;
..får det bli Max-middag!
Kidsen tog med sig sina sparkcyklar (Oliver fick sig en under gårdagens shopping-runda!) medan jag & Samwise promenerade. Tog bara 35 minuter 😜 På hemvägen fick jag agera packåsna och bära lillans sparkcykel 😒
 
Vi stötte på Carro & Mattias som varit iväg på bakluckeloppis och bestämde att hon ska övningsköra med mig imorgon och playdate efter förskolan, mys!
 
På kvällen blev det soffhäng och inte mkt mer än så. En riktigt fin & varm dag!