Project sleeve

publicerat i Family living ❤️;
I tisdags hade jag en heldag hos Cilla på House of Pain för att påbörja min Sleeve 😍
Jag har alltid velat ha en, men har haft svårt för att veta vad för motiv jag har velat ha.

Efter mycket konsultation med Sam och Cilla och mycket inspiration från nätet så tycker jag att rosor är så himla fint! Det vi har fått till är 3 st nästan helt färdiga rosor, två fjärilar (varav ena icke färdig), mall-konturer av ytterligare en ros, monogram med MJ på insida överarm som representerar mina syskon (som alla är döpta med namn på MJ) och bröllopsdatumet i romerska siffror (eftersom jag blivit allergisk mot mina vigselringar).
 
Hittills är jag verkligen jättenöjd, men jag är ivirg att få färdig armen!
Jag har inte bokat nästa sittning ännu,
men vi köttade under nålen i säkert 5 h så armen måste få vila innan jag kan köra igen!
 
Det blir rosor hela vägen ned på utsidan av armen och antagligen en fjäril till.
På insidan av armen blir det troligtvis lite olika smått och gott, och än så länge har jag bara bestämt 💎💎💎 realistiska diamanter som ska representera det mest värdefulla jag har: mina barn. You know; diamonds are forever, just like my love for them ❤️

Kliar som satan, nu när det läker, men jag ser fram emot nästa sittning! 🙌🏽🙋🏽💉


Burn fat BURN!

publicerat i Family living ❤️;
Förra veckan var en bra förbränningsvecka!
Jag fick till 4 joggingturer och 3 promenader.
Jag har även skött kosthållningen, bortsett från veckoslutet..
 
Bikini-kroppen är inte långt borta och det känns bra!
Älskar att vädret gett mig ny energi ☀️
Snart så!
 
Jag fortsätter mot målet med raska och beslutsamma steg 👊
 


 
 
 

Gamenight and other stuff

publicerat i Family living ❤️;
Det känns som att helgen flugit förbi i rasande fart!
Men å andra sidan så har vi haft en del att göra hela tiden att man inte riktigt hunnit slappna av ordentligt..
 
I fredags åkte Sam, Mattiece & Kim iväg med alla barnen för lek i gympasalen under tiden som jag & Spencer hängde med Emelie & Alicia hos oss. Det vankades spelkväll!
Herrarna och barnen skulle ha gympat i 1 h, men drog ut på det till 2 h.. Kul att de hade roligt, men jag var hungrig och grinig när de kom hem.. 😜
 
De fick med sig pizza, sushi och kvällsgott. Vi drack vin och spelade TP Party, jättetrevligt! Sam vann och jag.. Ja, jag är kass på frågesport men ett par rätt fick jag in 😆
 
I lördags åkte vi till Skärholmen för att låta grabbarna umgås med mamma en stund, men det blev i kortaste laget. Vi åt donuts, strosade i butiker och köpte senaste boken i Crossfire-serien (dock på engelska då den svenska översättningen inte kommit ännu, och att vänta vad är det?! 😝) och Matilda valde ut ett gratulationskort att skriva på till kompisen Jossan.
 
Vi körde hem Molle igen, åkte hem för att äta och sedan gick jag med Ollie hem till dagiskompisen Marcus för en playdate. Mattiece åkte iväg på Alesso-konserten på globen!
 
På kvällen blev det mys, bara vi & barnen. Det känns som att det var ett bra tag sen det bara var vi, så det var skönt och välbehövligt. Det gäller att ta tillvara på de få stunderna vi får som familj ❤️
 
När trollen somnat för natten kollade jag & herrn på Fifty Shades och de tre senaste avsnitten av The Big Bang Theory. Vi båda slummrade till en stund på soffan, men jag lyckades hålla mig vaken tills Mattiece kom hem från konserten 02:00..
 
Igår skulle jag ha åkt med Mattiece och mina två minsta till Kungsan medan Sam åkte iväg på kalas med Matilda för Josefin, men eftersom han inte hittade till Lekslottet fick vi snällt hoppa av i Tumba, bli upphämtade och sedan åka till kalaset tillsammans.
 
Matilda hade roligt på kalaset och alla killarna hade också roligt i leklandet. På em blev det lek i badparken efter middagen och efter alla kvällsbestyr somnade jag på soffan med bok i handen.
 
Och i vanlig ordning; helgens bilder 🌸