The last day of August 2015

publicerat i Family living ❤️;
Idag har vi hängt hos Matilda's dagiskompis Josefin och hennes mamma heeela dagen! Vi kom hemifrån strax efter 9:00 och var åter först strax efter 17:00 någon gång.

Vi lade en hel drös med pärlplattor, bl.a hjärtan, krokodiler, prinsessor och Mario-svampar. Vi lekte i deras park, åt köttfärssås med spagetti, hänge på deras uteplats och lade ännu mer pärlplattor efter en kort fruktpaus. Hur mysigt som helst!

Jag & Spencer hade hur skoj som helst med alla hans kottar! 🌲


Sunday, August 30th

publicerat i Family living ❤️;
I söndags var det fullt ös, medvetslös!
Vi började dagen med Judolek för Olivers del. Han hade jätteroligt och utförde alla övningar utan några som helst svårigheter. Jag skulle nästan vilka påstå att han var en utav dem bättre, vilket känns lovande om han nu vill följa sin fars fotspår!

Han skötte sig exemplarisk verkligen och hade även roligt på kuppen! Nästa gång vill Matilda vara med och prova på.

Efteråt handlade vi lite inför veckan, åt hemmagjorda burgare till lunch och chillade hemma till kvällen. 

Så stolt över min stora kille! ❤️


Saturday, August 29th

publicerat i Family living ❤️;
Igår blev jag inte väckt av Spencer runt 06, ovanligt nog! Istället fick jag lov att gå upp 06:50 för att vinka av Mattiece som skulle iväg till Linköping med Herr Juniorerna i sitt innebandylag. Självklart vaknade Spencie under tiden som vi höll på att packa ihop allt han skulle ha med sig ☺️
Hittills så har de vunnit första matchen mot Linköping med 5-2, vunnit andra matchen mot Borensberg med 7-4 (1 mål gjort av Mattiece) och så blev det förlust mot Vimmerby med 13-4. De spelar semifinal-matchen 10:30 och om de går vidare till final så kommer han väl hem till 18, annars lite tidigare.
 
Efter att ha vinkat av honom kirrade jag och lille bus i ordning frulle och så var dagen igång! Vi tog en långpromenad till coop forum, barnen cyklade/sparkcyklade. Det var något jippo på gång i butiken så barnen fick korv med bröd och festis, ansiktsmålning, bakning, chokladhjul och fiskedamm. Kul med sådant i butiken ibland!
 
När vi kommit hem åkte Molle till sin far en stund och vi åkte vidare till Toys'R'us för att köpa förvaringslådor. Vi stannade förbi på Heron för middag och jag tog en tur inne på Mio och köpte hem lite inför höstmyset 🍃🍁🍂
 
Kvällen avslutades med allt gott som barnen vunnit, ett halvt glas rött och halva filmen "World war Z". Jag somnade som vanligt på soffan 😅 En rätt vanlig företeelse, men det blir väl så när en går upp så tidigt varje dag, håller igång en hel dag och inte dricker kaffe 😁 Jag kör min Argi+ och en  Forever Therm (vilket motsvarar en liten kopp kaffe) och känner mig sällan trött och slö på dagarna, men det är runt 20-21 på kvällarna som ögonen går i kors! Men å andra sidan så finns det ingen vits med att vara vaken längre än så 😜
 
Idag ska Oliver få prova på Judolek med sin far, Molle ska iväg och cykla med sin far och jag ska strosa i Moraberg med Matilda & Spencer medan judoleken håller på. I övrigt blir det en lugn dag, vi ska städa här hemma och förbereda/planera inför veckan.