Bingo

publicerat i Family living ❤️;
Ikväll sitter även vi framför Bingolotto, och efter första spelet får jag BINGO! Ganska fort dessutom! Tyvärr kom jag ju inte fram på telefonen, så jag håller tummarna på våra andra lotter och på de vunna sverigelotterna 🌟✌🏽️

A wonderful tradition

publicerat i Family living ❤️;
Jag måste säga att vi har fått till en riktigt fin tradition, vi tillsammans med Tobias & Caroline. För tredje året på raken nu så har vi kört julbord tillsammans. Ett år har vi varit på Barolo och sedan på Torekällbergets Wärdshus. Hur mysigt som helst! Vi brukar fortsätta med film och spel hemma hos oss och de brukar spendera natten hos oss.
Verkligen himla trevligt!
I år var det liite svårare att julborda då Spencie var aningens trött och vägrade sitta still.. Men det gick skapligt bra ändå :) Han toksomnade så fort vi kom hem. Jag förstår inte varför, men han kan verkligen inte sova i vagnen längre.. Jättejobbigt för många gånger behöver han verkligen sova, men det är som att han absolut inte vill missa något i sin omgivning.. Jaja, han är oftast väldigt glad så det är sällan han är grinig :)
 
Dagen i bilder ❤️

Birthday 🌸

publicerat i Family living ❤️;
Tusen tack till alla som tagit sig tid till att gratta mig på lin 28-års dag igår! 🎉
Jag känner mig lyckligt lottad som har så fantastiska människor omkring mig! ❤️
Dagen bestod av jobb, tvättstuga och middag hos syster yster med hela familjen! Jag fick en del presenter, men favoriterna är min Apple watch som min fina make gav mig redan i förra veckan och en plånbok från Michael Kors 😍👌🏽 Min nuvarande plånka från Marc Jacobs börjar bli lite trött, så det var definitivt dags för en ny!
TACK så himla mycket världens bästa syster för allt du gjort för mig idag, jag älskar dig! ❤️ Och tack till familjen för allt fint jag fått! ☺️