The week this far

publicerat i Family living ❤️;
Hallå vänner!
 
Här händer det inte mycket..
I måndags tog jag & barnen det väldigt lugnt. Blev inte mer än att handla lite. Fick lite paus från bröderna då de som hemma hos sig med mamma. Det blev väl inte mer än att vi tog igen oss på våra serier på kvällen :)
 
I tisdags var stora trollen på dagis medan jag & Spence promenerade med Emelie & Alicia till Pershagen och tillbaka. På kvällen fick vi åter besök av Mattiece och vi körde en joggingtur på 8,1 km! Sedan blev det en omgång uno med en tjurig Sam som gnällde på otur (han är en riktigt dålig förlorare och surar som f*n när det inte går bra för honom...

Igår hade jag & Mattiece möte med en soc.sekreterare. De har försökt nå Mattiece tidigare för att kunna höra honom kring familjesituationen, men det förgäves. Nu ringde kvinnan till mig och lillebror var mer bekväm med att ha mötet med mig, snarare än att ha det utan mig.
Jag förstår att han tycker att det är jobbigt, och han vill att situationen ska förändras, men han vill inte gärna vara den som yttrar sig om saker och ting..
 
Det var iaf ett bra möte, även om jag inte anser att det bidrog till något annat än att han bekräftade allt som redan sagts tidigare.
Det som skrämmer mig är antalet anmälningar som kommit in de senaste åren, allt ifrån rektorer, lagtränare,  polismän och grannar. Inte nog med att jag gjort ett par anmälningar så är det fler som reagerat, men det har inte lett till någonting alls. DET är riktigt skrämmande!
 
Nu har ju bröderna både min familj och vår syster att stödja sig på, men de som inte har det? Hur långt måste det gå innan en auktoritär instans agerar på riktigt? Vi kan absolut hålla möten och prata om problemet, men faktum är att inget löser något enbart genom att prarta om problemen. Absolut är det en bra bit på vägen, men det räcker liksom inte till i dethär fallet..
 
Nästa vecka hålls ett större möte bägge föräldrarna, syster, ett antal behandlingshems-nånting och soc.sekrteterare. Vi får väl se då vad som sägs och hur planen lyder..
 
Efter mötet blev det promenad, som vanligt, med Emelie & flickorna. Under promenaden hölls det en privat visning på deras lägenhet och de fick ett bud de accepterar, vilket betyder att de inte kommer vara våra grannar så mkt längre, snyft! :(

Klart jag är glad för deras skull, men åh så smidigt det har varit när barnen har velat leka med varandra!
Likaså när hela familjerna haft pizza-kvällar (vin-kvällar). Och promenaderna! Att vi börjat och slutat på samma plats! Men de hänger kvar, typ, i krokarna så förhoppningsvis blir det ingen jätteskillnad ;)
 
Idag skulle barnen kilat iväg till förskolan och jag skulle ha promenerat och lunchat med Emelie, men Matilda vaknade med feber och slemhosta. Även Ollie hostar, men är bara lite hängig.
Typiskt att de ska bli krassliga igen nu till helgen, de var ju nyss halvdåliga..! Vi får hoppas på snabb tillfrisknad!
 
Jag ska väl passa på att städa lite, sen tar vi nog en liten promenad så att vi får i oss lite frisk luft och sedan ska jag iväg på joggingtur ikväll, eventuellt med Nicole.
 
Ha en bra dag hörrni!
 
Såhär kan det se ut efter skola/förskola 💤
 
 

Poor babies

publicerat i Family living ❤️;
Denna helg har vi lite otur..
Matilda fick upp frukosten igår (dock inget mer därefter), Spence har svårt att komma till ro och under kvällningen har Ollie drabbats av feber.. 😔 Iofs verkar det inte vara någon fara med Matilda, men 2/3 är allt annat än på topp. Mycket gnäll och mycket gos blir det.

Idag har de stora varit iväg med deras far till Toys'R'us för att spendera pengarna de fick av farmor förra helgen. Det blev ett grodspel och uno. Sedan passade de på att luncha på Max, mums! 
En annan har inte ätit Max på eeevigheter!

Under tiden uträttade jag, Spence och bröderna några ärenden på stan och hag bjöd dem på donken (jag drack ett glas vatten). Sedan åkte Mattiece till Wasahallen för samling innan match och jag & Molle promenerade dit med barnvagnen. Sam & barnen joinade oss där.

Under em har vi hunnit ett parti uno och sitter nu ihopkurade på soffan framför Ghost Busters.
Spencer sover och jag har en jätteledsen och jättevarm Oliver i famnen.
Det blir nog inte mer spännande än såhär. Trevlig helg hörrni! ❤️

Stop snowing already!

publicerat i Family living ❤️;
Herre jäv.. vad det har snöat idag! Och inte har det slutat ännu.. 😱

Jag & Emelie tog oss fram genom en blöt och moddig runda på ca 1 mil. Så himla jobbigt att putta vagn igenom oplogade vägar, och med snöblåst i ansiktet! Men det gick, sakta men säkert 🙌
Hoppas att det är plogat imorgon, annars lär mitt bäcken inte vara glad på mig efter promenaden. DeT tycks bli väldigt ansträngt vid gång i modd.. (?)

Efter dagis följde Julian, Vendela & Maarit med hem för en liten playdate. Pojkarna var inte på bästa humör, men det är alltid trevligt att umgås med dem. De tjafsade väl inte hela tiden, men mycket gnäll var det.

Jag hann även bli lite orolig över att Mattiece inte kom hem under utsatt tid och var lite disträ pga det, men han kom hem strax innan han var tvungen att svira om till träningskläderna och ila bort till innebandy-träningen.
Idag kom kontantkortet jag beställde till honom tidigare i veckan och jag har tankat på bägge deras telefoner och är numera kontaktbara. 👍

Under kvällen har jag tvättat och vikt kläder, utöver de vanliga kvälls-sysslorna, och tränat lite med pilatesbollen.

Sam har precis stoppat om lillan igen efter en liten incident på golvet i inte hallen.. Även jag är redo för John Blund. God natt 💤✨

Gladfisen som spexat & tokar vid matbordet idag 💕