A trip to the Globe

publicerat i Family living ❤️;
Efter en diskussion med Samwise har vi kommit fram till att det är dags för mig att bege mig ut på arbetsmarknaden igen. Skulle det resultera i ett jobb innan Spencie fått plats på förskolan så kan han kliva in och vara föräldraledig istället för mig.
 
Så i måndags kväll gjorde jag ändringar i mitt CV och har nu skickat iväg till ett tiotal tjänster som ligger uppe på ams.se. I tisdags fick jag göra en video-intervju, i onsdags en telefon-intervju som ledde till en tur till Globen för en personlig intervju under gårdagen. Bägge tjänsterna är åt Astra för olika bemanningsföretag.
 
Jag tycker att det är svårt att tyda huruvida personen jag fick träffa blev nöjd med mötet eller ej, men jag själv tycker att det gick bra. Kunskapsprovet jag fick göra efteråt, som antagligen bara är för att kontrollera ens svenska språk, tycker jag var barnsligt enkelt. Så förhoppningsvis blir det precis lika bra som det kändes.
Jag fick skriva på medgivande om bakgrundskoll, men där lär de inte hitta något!
 
Om mina förhoppningar infaller så hör de av sig så fort Astra vill ha nya kandidater och då får jag genomgå gruppintervju hos Astra ✌🏽
 
Som sagt; det känns bra, men det är bara att söka vidare. Det värsta som kan hända är att jag får fler arbetserbjudanden 😘
 
Allt detta har iaf lett till att jag inte har hunnit planera Forever-aktiviteter, men det ska jag nog lyckas med också!
Jag har iaf fått upp hemsidan http://myaloevera.se/mjwahlstedt och en fb-sida http://facebook.com/healthbymj
Så ligger inte helt på latsidan iaf ☺️
 
Det blir många bollar i luften med 3 barn hemma, ett hem som ska skötas,
en versamhet som ska byggas upp och nu även på jakt efter ett jobb som kan försörja familjen 😅
Dock vet jag att hårt arbete brukar löna sig, så det är bara att kämpa på! 🌟💫
 
 

My Own WebShop 🌟

publicerat i Family living ❤️;
Sådär!
Nu är jag kittad med en alldeles egen webshop! Allt för att underlätta för mina kunder och prospects!
Så, är du nyfiken på produkterna eller vill du kanske bli min medarbetare?
Klicka in, skapa ett konto och upptäck Forever Living och allt vad vi har att erbjuda!
 
 
 

Our weekend

publicerat i Family living ❤️;
I fredags var det fullt ös hela dagen. Efter frukost och morgonbestyr var det dags för BVC och 1-års kontroll för Spencie. Sedan åkte vi till Moraberg för att inhandla mig en arbetsdator och lite kontorsmaterial.
Därefter blev det en snabb lunch hemma innan vi mötte upp Mange & barnen på Badparken. Dock blev det kortvarigt där då vi beslöt att gå till Skateparken istället så att barnen fick springa och klättra av sig lite.
 
Vidare därifrån promenerade vi till Centralparken för ännu mer lek innan vi mötte upp Maarit. Vi plockade med oss middag från diverse restauranger och satte oss på vår gård och åt i kvällssolen.
 
Barnen röjde och de allra minsta stapplade omkring. Vi åt kladdkaka och konverserade tills alla barnen blev alldeles för trötta.
Mot kvällen fixade jag med olika dokument och ppt-presentationer på datorn och somnade liite för sent.
 
 
 
Igår var jag hem till Nathalie för hudvårdsundervisning i form av SPA-stund, hur skönt som helst! Jag somnade t.o.m under tiden som vi låg i soffan med ansiktsmask och handinpackning! Kan dock bero på veckans dåliga sömnrutiner..
 
 
 
Väl hemma igen blev det snabblunch och sedan vidare till Heron där Sam gick på "Minions" med stortrollen medan jag knatade runt i butiker med Spencie innan vi satte oss och fikade på Wayne's. Kvällen blev jättelugn. Jag somnade på soffan..
 
 
 
Och idag har vi hängt i körsbärsträden ute hos svärfar. Tråkigt väder, men barnen hann plocka på sig en hel del körsbär innan regnet föll.
 
Rätt chill helg, vilket jag var i behov av. Jag är så galet trött och skulle egentligen behöva sova ut, men imorgon vankas tvättstuga och Jackie kommer på besök. Vila får jag helt enkelt göra en annan gång!