Hey there :)

publicerat i Family living ❤️;
Vi har nog lyckats utrota de små krypen i Matilda's hår nu! 🙌
Vi har alla lusbehandlats 2 ggr/var och ska, för säkerthets skull, lusbehandla ytterligare en sista gång på torsdag. OM något/några lusägg överlevt behandlingen kläcks de ca 7-9 dgr efter att ha blivit lagda, och därför ska behandlingen upprepas en vecka senare 💥🔫
 
I övrigt har vi hunnit med att roa oss lite.
I fredags träffade vi mamma på stan, gick lite ärenden och åt lunch på Nancy's. Molle passade p åatt köpa med sig lite gott inför helgen hos sin pappa.
 
På kvällen var det gymnastik-timma i Pershagenskolans lilla gympasal med familjen Lindblom-Persson. Första gången jag var med, och salen är verkligen liten!
Efter gymnastiken släppte familjen av mig hos min gamla kollega Carro som bjöd på plankstek & vin! 😍
Hur trevligt som helst! Vi blev även joinade av Sofia, en annan gammal kollega! 😁
 
Igår lekte vi i Badparken med Junia, Alicia, Emelie & Kim innan vi plockade upp mat på mamma rosa & mira mar. Barnen lekte jättefint med varandra igenom hela kvällen. Lite gnäll från Ollie's håll runt 23-tiden, men det var väl förståeligt med tanke på tiden.. Alicia knatade omkring, Spencer sov hela tiden och vi vuxna och Mattiece tittade på "Let's be cops". Det var rätt skönt att slappa och bara hänga med lite film, gott vin och onyttigheter 😜
 
Nu bär det av mot Heron och lekland med kompisarna från igår kväll! Hörs sen!
 
 

Not the best start

publicerat i Family living ❤️;
Idag hämtade jag hem en Liten tjej från förskolan med huvudlöss! 😩💥🔫
Så himla typiskt och jobbigt!

Vi ilade ned till byn för lite lusbehandlingsmedel och sedan var det bara att ta tag i lusbehandlingarna.
Kammade ut två stora äckel-kryp från hennes hår medan resten av familjen tycks vara lusfria. Dock så har alla blivit behandlade, utifall att.. Då livsmedlet är mekaniskt kan inte lössen bli resistenta mot det, så jag är hellre på den säkra sidan än den osäkra!

Det är första gången någon utav oss blir utsatta för löss, fastän det hängt skyltar emellanåt om lus-epidemi på förskolan. Hoppas att vi blir skonade från krypen i framtiden med!

I övrigt har det faktiskt varit en bra dag. Jag och Spence har promenerat över 1.5 mil med Emelie & Alicia och ätit god lunch på Nancy's med dem.

Samwise & Spencer har även hunnit åka till Älvsjö för att hänga hos Ricky i samma veva som de hämtade skorna Ricky beställt till Mattiece; ett par Nike Free 5.0 🙌

Nu står jag i tvättstugan och väntar på att sängkläderna, handdukarna och kläderna ska bli torra så att jag kan sätta mig på soffan och slappa innan läggdags. Skittrist, speciellt eftersom jag tvättade hela em/kvällen igår..

Jaja, nu är det iaf Påsklov och lite skoj ska vi nog hinna med 😊

Såhär glada var knoddarna efter frukosten imorse 😍
Spencie ❤️

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;
Idag har Spencer mått bättre än föregående dagar. Han är fortfarande snorig, hostig, slemmig och har låg feber, men är pigg och har god aptit! 👌

I fredags lärde han dig att krypa lite smått och har nu blivit ännu mer rörlig!
Lite läskigt med trappen, men han håller sig rätt nära.. Än så länge! 😁

Det är himla skoj att se honom utvecklas. Han känns så himla stor för sin ålder! Men jag blir lite ledsen inombords. Han har så bråttom med allt.. Kan han inte bara vara min lilla bebis?
Det är medicinskt livsfarligt för mig att förlösa ytterligare en bebis, så han är vår sista bebis. Önskar han kunde ta det lite lugnt så jag hinner med allt..

Han har även gått och blivit jättepappig. Många gånger är det bara pappa dom duger.. 💔 Svider lite i mitt hjärta. Men å andra sidan är det helt underbart att se den tillsammans! 😍❤️

Älskade lilla trollunge ❤️