Photoshoot

publicerat i Family living ❤️;
Årets familjefotografering är avklarad och även om Spencer var oerhört osammarbetsvillig så fick vi till ett par styckna bra 😊
Här kommer ett urval;

Hey you!

publicerat i Family living ❤️;
Det blir inte många inlägg per månad nu när jag jobbar, märker jag! Dock tror jag ju att folk har överseende med det ;) Så hur har vi haft det då och vad har vi gjort? Helgen har iaf gått i lugnets tecken.
I fredags åkte vi iväg för att leta efter lite möbler till balkongen, men det var enklare sagt än gjort. Dock lyckades jag shoppa kläder till alla småttingar inför kommande helgs fotografering. Idag köpte även Sam en ny skjorta så nu är det bara jag och bröderna som behöver något lite piffigare!
På kvällen kom min kollega över för lite pizza och vin! Vi avslutade kvällen med ett glas på Templet och dans på Flamman..
På lördagen var jag uppe med Spencie före tuppen själv och bara gosade. Matilda blev febrig under fredagen så vi fick ställa in både dans och playdate med Julian.. Däremot fick jag tjänstgöra i kiosken i Västergårdshallen under H1-matchen.
I söndags tog vi det väldigt lugnt då även Spencie blivit tokförkyld. Vi promenerade bort till fågelviken för att mata änderna innan jag åkte iväg för ännu ett pass i kiosken. På kvällen passade jag på att baka lite pepparkakor med mina stora troll och sen så tog syrran med sig våra bröder på bio, så jag somnade framför TVD innan 21, medan Samwise lirade på xboxen.. Som sagt, cool-lugn helg.
Veckan som kommer är det CCC och när jag inte jobbar där kör jag kvällspass på kontoret, så det blir mycket tid ifrån familjen denna veckan, men det får vi ta igen framöver! Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att få gå hem till familjen! :)
 
 
 
 

Kick Off TE 2015

publicerat i Family living ❤️;
Sen körde vi vår #poptostop challenge. Rätt obehagligt att smälla ballong i ansiktet, men jag poppade min ballong utan problem och dessutom först av alla.
 

 

Efter stadshuset bar det av till Glashyttan för mingel, middag och vin. Kvällen avslutades på Templet med ett gäng och sist kvar satt jag & Kevin till 01:30.. Och även om jag började 13:00 dagen därpå så gick jag upp 07:00 med knoddisarna :)