Matil ❤️

publicerat i Family living ❤️;
Vi har precis upptäckt att min lilla tösabit har en tand lös. Hon har gnällt lite på att den värker lite, men hon har inte lagt någon större vikt på det så därför har vi inte uppmärksammat det särskilt mycket.
Nu har vi dock konstaterat att tanden är lös. Hon är helt lyrisk över detta faktum, antagligen för att majoriteten utav hennes vänner på förskolan redan har tappat sin första tand. Hon har väldigt bråttom med att växa upp och även det bidrar nog till hennes extas. Hon ska ju bli av med "barn-tänderna".
Tänk att hon, om mindre än fyra månader, blir hela sex år. Det är galet vad tiden flyger iväg! Å ens sidan vill jag inget hellre än att pausa tiden för det känns som att den bara rusar iväg medan jag, å andra sidan, älskar att se henne och hennes syskon att utvecklas och hitta deras egna jag.
Hon är så klok, så vis och fantastiskt envis min stora lilla tjej. Oj vad vi kommer tjafsa, men framförallt älska. Nog att hon har en vilja av berg men samtidigt har hon ett hjärta av guld.
Hon gör mig så lycklig, och stolt är bara förnamnet 💎🎀🌸💕
Hoppas tanden lossnar snart, så hon kan få sin allra första tand-peng 💜

Pixels

publicerat i Family living ❤️;
Efter middagen igår poppade jag & barnen ekologiska popcorn i kastrull (sjukt gott!) innan vi gosade ned oss i soffan för att se filmen Pixels. Barnen har pratat om filmen hela veckan och satt koncentrerade hela filmen igenom 👌🏽 Verkligen jättemysigt! ❤️ Och filmen var helt OK 👍🏽
Efter att ha nattat barnen (alla i nedersta slafen på deras våningssäng) och ordnat med räkningar så spelade jag & Sam Mario Kart 8 med mina bröder.
En riktig chillar-kväll, vilket var välbehövligt!


It's getting dark outside

publicerat i Family living ❤️;
Hallå hörrni!
Haha, det här med att blogga regelbundet går sådär.. Men så är det när det händer tusen andra grejer 😘 Jag tycker att veckan har flutit på bra och har gått rasande fort. Bakat har jag även hunnit med!
I början på veckan hade vi Junis hemma ett par timmar. Sedan de flyttade i våras hinner barnen inte ses lika ofta så de frågar efter henne ibland och som tur var fick vi låna henne en stund 💜
Barnen har även roligt på förskolan och idag uppmärksammades FN-dagen med sång och grillade hamburgare på gården. Mina stora har gott om vänner på föris och älskar att vara där. Även Spencie är riktigt nöjd numera, både när jag lämnar och hämtar ❤️ Favorit-stunderna är när han får äta och när han får gå ut (där han passar på att äta sand..). Efter morgondagen har han endast en vecka kvar innan han går på 3-månaders ledighet med sin favorit-person i hela världen; daddy 💙
Jag tror att de får en rolig tid tillsammans!

I övrigt väntar vi fortfarande på balkonginglasning, jag förbereder inför barnbasaren och bara chillar med familjen på vardagarna. I helgen ska vi gå på innebandy-match, Matilda's bästis Josefin ska hänga med oss och så ska vi hänga med vänner i Pershagen!

Just nu är Jackie här, så jag ska hänga lite med henne 😘

Att sjunga "Itsy bitsy spider" hela tiden är favoriten just nu 🕷