Crayfish Party 🎉

publicerat i Family living ❤️;
Stort TACK till värdparet Emelie & Kim som anordnade en supertrevlig kräftskiva, världens bästa lekledare Malin & Henke för väl utfört jobb! Och självklart till alla inblandade som gjorde kvällen så fantastisk rolig!
OBS! Bildbomb följer..

Teenager

publicerat i Family living ❤️;
Idag vill vi gratulera min yngsta bror som inte är alltför liten längre!
GRATTIS på 13-års dagen Molle! Ikväll ska du firas oredntligt!
Vi älskar dig! ❤️
 

Parents meeting

publicerat i Family living ❤️;
Igår kväll var hölls det föräldramöte på barnens förskola och det var givande. På Matilda's avdelning arbetar de mycket med skolförberedande som matematik, fakta och bokstäver, men även i olika projekt. Vi fick ta del utav en film som pedagogerna har satt ihop med hjälp av barnen och fjolårets projektarbete, mest i utbildningssyfte och inspiration för kollegor inom Centrumförskolor, som vår förskola tillhör. De gick igenom och beskrev de pedagogiska riktlinjer som ska följas samt hur de tillämpar dem i deras vardagliga arbete.
Just nu arbetar de med att skapa en alldeles egen sagofigur, helt utifrån sin egen fantasi. Vi föräldrar ska vara med att bidra med en magisk kraft och barnen får även välja en kraft själv. Matilda's figur är en älva som kan skjuta is och är supersnäll och duktig på att hjälpa sina vänner.
Denna sagofigur ska sedan avbildas på papper, göras en miniserie utav, skapas i 3D-format och sedan ska barnen få spela in en kortfilm var med deras sagofigur. Spännande! Det är galet vad barnen är duktiga iaf!
På Oliver's avdelning håller de på för fullt med att lära sig bokstäver och de har fått ta med sig en varsin bok till förskolan som de ska presentera. De ska sedan avbilda en scen från boken på papper i både stora och små format. Även jag med alla andra föräldrar fick skissa av framsidan på barnens böcker. Ja, det gick ju sådär eftersom jag är sisådär på att rita, haha!
På Spencie's avdelning hann jag inte titta in, men där var jag ju på inskolning för inte alltför länge sedan och info om hur vintervagnen ska se ut som de sover i, det har jag koll på.
Jätteroligt att se och ta del av barnens vardag på förskolan. De spenderar ju så hiskligt många timmar där..!
 Mitt bidrag under kvällen..