Sleepover

publicerat i Family living ❤️;
Igår var Junis hemma hos oss när jag kom hem från jobbet. Hon ville sova hos oss, gosan!
Vi körde pizzakväll och tittade på film med lite godis, hur mysigt dom helst!
Tycker lite synd om barnen dock som har väldigt begränsat med leksaker nu precis intil flytten.. Men det är bara några dagar till, så det ska dem nig klara av!
Det gick jättebra och barnen hade roligt tillsammans, inget tjafs alls!
Ollie hade tandläkarbesök imorse och blev godkänd, trots lite bakteriebildning på bakre tänderna på nedre tandraden, längst in.
Junis blev hämtad på fm och sedan har vi bara varit hemma; packat, städat och tvättat. Matilda körde, som vanligt, balett på JAM.
Vi skulle iväg och se zootropolis, men den går bara sent med engelskt tal.. Istället har vi införskaffat en ny äpple-tv och ätit ute.
Imorgon vankas det simskola för Ollie och fortsatt fix inför flytt för oss övriga (läs: mig). Det ska bli så skönt när allt är över, om sisådär 2 veckor! Men då ska det istället fixad i nya hemmet. Det är dock onte lika stressartat som en utflytt och flyttstädning..

Matilda 6 years old

publicerat i Family living ❤️;
Vilken dag hon har haft, min stora tjej!
Vi startade redan 7:10 men skönsång, frukost på sängen och en tårtbit. Det var hur mysigt som helst! Och lyckligast var nog Spencer som åt upp frukosten snabbast och åt mest av tårtbiten 😂
Efter frukosten låg vi kvar i sängen en stund och bara gosade ❤️
10:00 gick Ollie iväg med sin far till simskolan medan vi andra förberedde hemmet inför pizza-kvällen. När Spencie somnat för vila kom Junia och kort därefter Kom Miranda och vi åkte upp till Heron för bowling-kalas.
8 st tjejer som spelade duktigt och allihopa vann! Alla flickorna går på samma avdelning på föris oh har en fantastisk sammanhållning, utom Junis som är 2 år yngre men även hon blev inkluderad och omhändertagen ❤️
Väl hemma igen hittade Matilda en heliumballong i hallen och hon blev så lycklig Jag, Mattiece & Ella hämtade pizza 17:15 och sen blev det fullt hus.
Matilda har verkligen haft en fantastisk dag och hon är så tacksam över alla fina vänner hon har. Hon är så glad över att alla hon bjöd kunde komma ❤️
Tack till alla som förgyllt hennes dag och tack för allt fint hon fått! ❤️