A perfect summer day 🌸

publicerat i Family living ❤️;

Efter Skogsmulle stigen bestämde vi oss för att det var en bra dag att besöka stranden, det var ju fantastiskt varmt!

Eftersom Spencie somnade i bilen smet jag in och plockade på mig allt nödvändigt medan familjen väntade i bilen, i skuggan såklart!
Vi handlade lite förnödenheter på Willy's innan vi styrde mot stranden!

På väg ut mot Brandalsund fick jag sms av Emelie så vi vände om och åkte till dem!

Barnen lekte i och kring poolen heeela eftermiddagen och kvällen, med lite studsmatts-paus, och har kommit bra överens. Spencer lekte mest för sig själv och älskade att hänga på stegen i poolen.

Sarah, Buddha och deras lilla mini joinade oss strax efter att vi kom. Vi solade, badade, åt gott och spelade plump! Jag vann inte (chocker!?), men det gjorde inte Ems heller! 😝

Barnen somnade bums och här sitter jag med Samwise och lillebror framför Kroatien vs. Portugal och just i detta nu gjorde Portugal 0-1.
Vilken härlig sommardag vi haft! En perfekt midsommardag!☀️👌🏽💕

Into the woods 🌲🌿🍃🌸

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;

Efter frukosten tog vi med oss småttingarna ut till Tveta friluftsområde för att gå Skogsmulle stigen, en stig på ca 1,5 km med lite hinder och uppgifter att göra på vägen för de små, hur mysigt som helst!
Barnen tyckte att det var hur spännande som helst! De gick över en hängbro, klättrade uppför rutnät, hoppade på stubbar, gick igenom rör och mer därtill.
När vi kom till rastplatsen startade vi en eld, värmde på plättar i folie, likaså en kladdkaka och grillade marshmallows innan vi gick färdigt stigen.
Matilda & Oliver tog täten och var riktigt duktiga med att följa markeringarna och Spencer ramlade vartannat eftersom han envisades med att vägra hålla hand..
Vi avslutade i utegymet innan vi åkte hemåt.
En svettig Spencie somnade skönt i bilen ca 2,5 senare än sin vanliga vila.

Peace

publicerat i Family living ❤️;
Ibland är det rätt skönt stat vara själv och bara vara du..
När barnen somnat (Mattiece var ute och Sam på jobbevent) passade jag på att sätta mig på balkongen och skriva av mig lite.
Det är mycket känslor i mina system just nu och inget avhjälper det bättre än skrivterapi och vin 🙏🏽🍷