Little sicko ❤️

publicerat i Family living ❤️;

I söndags var Spencer väldigt hängig. Han somnade i bilen både till IKEA och hem igen. Han var allmänt klängig och gnällig dessutom, så vi misstänkte att han inte var på topp. Att han sedan skulle bli riktigt dålig kom väldigt oförutsett.

Natten till måndagen var riktigt jobbig för honom. Det är mycket slem i både hals och bihålor, vilket gör det jättesvårt för honom att andas och han blir ledsen. Han hostar även väldigt illa, främst nattetid, vilket också är riktigt jobbigt för skrutten 😔

Han är inte fullt så lika slemmig nu, men är febrig till och från? Väldigt märkligt. Han är dessvärre inte tillräckligt frisk för att gå på föris, så han får vara kvar hem åtminstone imorgon ❤️

New haircut

publicerat i Family living ❤️;

Spencie's hår växer så himla fort och det är så galet tjockt! Så igår var det dags för frissan igen, för tredje gången i år.
Min håriga lilla ap-unge ❤️

Han satt fint och stilla, men det var såklart jobbigt tyckte han. Jag tycker att det blev bra! Vi skulle egentligen vilja spara ut det igen, men han blir så galet varm!

New in

publicerat i Family living ❤️;

I onsdags levererade bästa Emelie vår nya takkrona att ha i vardagsrummet, ovanför matsalsbordet!
Just den som nu hänger så bra här hemma ville jag ha i våras, men då fanns den inte i detta utförande. Den fanns bara i en mindre variant, och nu när det börjar bli mörkt ute igen så blev det så påtagligt att en ny lampa behövdes!

Jag beställde egentligen en annan lampa, men så sa hon att denna fanns så den andra petades bort 😂

I torsdags fick jag även hem tavlorna att ha mot den väggen, och det blev riktigt bra! Synd bara att kroken jag satte upp (en tavelkrok) inte höll för den stora tavlan så idag åkte den i golvet och ramen gick sönder. Tur att jag valde ramar med plexiglas istället för vanligt glas. Vi har haft ett par tavlor som gått sönder med åren och det är så läskigt med glassplitter och små barn-fossingar..

Jag ska försöka hitta en ny ram imorgon så att tavlan kommer upp igen, men WOW vad nöjd jag är! 😍👌🏽

Byrån i badrummet har också fått sig ett facelift i veckan. Och någon här hemma påpekade att jag shoppar rätt mycket nu.. Hmm.. 🙈