2017-04-14

publicerat i Family living ❤️;

I fredags var vi uppe skapligt tidigt, åt frukost och åkte till IKEA. Vi var tvungna att köpa ett ventilationsgaller som ska sitta i takanslutningen ovanför kyl/frys.

Vi passade även på att kika på ett matbord att ha i köket, eftersom jag sålt det runda från Mio till Mimmi.
Barnen fick en varsin korv innan vi åkte till Värdsholmen där de stora trollen mötte upp Jackie. Hon hade bett om att få låna dem ert par timmar. De promenerade till stan, lekte lite, fikade och lät dem köpa något från leksaksaffären.
Barnen var alldeles lyriska när de kom hem. Tack snälla, så snällt och så uppskattat! ❤️🙏🏽 
Väl hemma ringde Toby och frågade om de fick titta in och säga hej, och det fick dem såklart! Det var en halv evighet sedan vi sågs senast, så det var bara trevligt!
Med sig hade de en påsk-korg till hela familjen 🐣💛 Hur fina är dem inte? ❤️
Jag, Jackie & Carro drack vin och pratade strunt medan Sam & Toby konverserade i soffan. Det blev såklart lite akrobatik och mycket skratt!
Tobbe har anlitat en pt och gått på diet i ca 2 månader och der har verkligen gett resultat! Så stolt över honom! 👊🏽💥

Kitchen update

publicerat i Family living ❤️;

I måndags var murarna på plats och byggde på med puts på väggen, så nu är väggen spikrak! Det var väl tur i oturen att arbetet behövde göras, nu ligger elen i väggen. Tanken innan var att det skulle gå på kaklet i kabel-lister.

I tisdags åkte majoriteten av stommarna upp och Sam monterade alla lådor (som gick) och frontar under kvällen.
I onsdags fortsatte snickaren med att fräsa ut för ledlisterna i täckskivan, borra/förbereda för spottarna i vitrinskåpen och fixade med stommen för kyl/frys.
Igår lade han det sista av golvet och nu är även alla golvlister på plats! Han hann även med att sätta upp alla handtagen.
Under kvällen kom en kille från Nerostein som skulle måtta för bänkskivan. Han, liksom många andra, varnade för att ha carrara-marmor i kök då det är känsligare än andra stentyper och föreslog istället kvarts.. Jag tror jag kör på marmor ändå! I värsta fall får jag slipa upp skivan om 2-3 år! Nu har vi äntligen en provisorisk bänkskiva och diskbänk 🙏🏽
Så fort elektrikern har varit på plats kan vi få in kyl/frys, diskmaskin och micro 👏🏽👏🏽
Killen från Nero sa att det kan ta 2 v innan vi får stenskivan och det är först när den är på plats som vi kan få upp kakel, fläkt, hyllor och slutmåla.. Micke från ES sa att sist tog det ca 4 dgr, så jag hoppas på det! Så att det hinner bli klart till jag ska till Malta med brudarna! Vi ska inviga köket med lunch innan avfärd nämligen 🍾🥂
Förhoppningsvis blir hallen klar nästa vecka.. Det är bara tapeter, golvlister och kåpa till elskåpet som är kvar 👌🏽

Our week, so far 🌱

publicerat i Family living ❤️;

Både måndag och tisdag var skapligt lugna. Jag hann med 5 km på löpbandet under lunchen, bägge dagarna 🏃🏽‍♀️💨

I måndags fick jag ett fint litet paket av Oliver, som han hade gjort helt själv! 😍
Han vad mig bära det runt halsen under tisdagen, och så fick det bli! ❤️
I tisdags kompade jag ut 15:15 för att gå på påskfirande på förskolan, så mysigt 🐣
När Sam och Matilda kom hem var Matilda både slö och febrig, vilket höll i sig över natten så det blev VAB onsdag och torsdag.
Vi lämnade hennes bröder på förskolan och fick sedan ned till byn för frukost. Vi satt en lååång stund. Hon var inte enkel att få i frukost, stackarn. Hemma kunde vi ju inte hänga, eftersom snickaren donade i köket..
Vi åkte och bytte ut diskho och sedan åkte vi på bio, Beauty and the Beast. Vi kom dit en bra tid till nästa föreställning; kl. 13:00 och hann t.o.m äta lunch innan.
Vi älskade filmen! ✨ Matilda fick dock en febertopp och ville sitta i famnen, och jag hittade inte alvedonen i mörkret så jag svettades som en gris med henne i knät!
Igår var även Spencer tokförkyld, så killarna var hemma också..
Vi åt frukost på donken, lekte 1,5 h i lekrummet på MoS, de sov i bilen på väg hem och fick en varsin french hotdog innan vi lekte 1,5 h på Tom Tit's.
Lite småfix hemma innan middagen (sushi för mig) och sedan somnade jag på soffan! 😴