2017-08-17

publicerat i Family living ❤️;

Seg vecka hittills, men mycket beror nog på den slitsamma helgen 😅 Bara att inse att så få sovtimmar + sjukt mycket alkohol på sina mindre unga dagar ger längre återställningstid 👵🏼

Igår köpte jag lite nytt till kidsen att ha till skolstarten och idag var första officiella skoldagen för mina stora troll.
Det är helt galet att jag numer har 2 st skolbarn, vart tog tiden vägen?!
Det har även varit planeringsdag på förskolan idag, så Spencer fick följa med till skolan där Sam mötte upp oss. Dock skulle han ju hänga med sin far, och inte med mig..!
Vi var klara med upprop ca 10:45, så jag & Spence åt lunch med Sam på Nancy's innan vi åkte för att köpa tapeter + tillbehör och golv till Matilda's rum. Sedan skulle vi "bara kika" på IKEA, men det slutade med att jag lastade hela bilen full med bl.a Matilda's loftsäng 😅 Jag fick med mig allt, förutom dörrarna till garderoben då den var slut, fastän den skulle finnas enligt deras lagersaldo.
Rätt imponerad av att jag fick in allt i bilen och sedan in i lägenheten.. 6 st kolli på totalt 165 kg, bra krut i denna lilla mamman!
På kvällen körde vi tvättstuga och Sam påbörjade tapetseringen. Effektiv dag!

Kommentera inlägget här :