2017-08-17

publicerat i Everyday stuff;

Seg vecka hittills, men mycket beror nog pĂ„ den slitsamma helgen 😅 Bara att inse att sĂ„ fĂ„ sovtimmar + sjukt mycket alkohol pĂ„ sina mindre unga dagar ger lĂ€ngre Ă„terstĂ€llningstid đŸ‘”đŸŒ

IgÄr köpte jag lite nytt till kidsen att ha till skolstarten och idag var första officiella skoldagen för mina stora troll.
Det Àr helt galet att jag numer har 2 st skolbarn, vart tog tiden vÀgen?!
Det har Àven varit planeringsdag pÄ förskolan idag, sÄ Spencer fick följa med till skolan dÀr Sam mötte upp oss. Dock skulle han ju hÀnga med sin far, och inte med mig..!
Vi var klara med upprop ca 10:45, sĂ„ jag & Spence Ă„t lunch med Sam pĂ„ Nancy's innan vi Ă„kte för att köpa tapeter + tillbehör och golv till Matilda's rum. Sedan skulle vi "bara kika" pĂ„ IKEA, men det slutade med att jag lastade hela bilen full med bl.a Matilda's loftsĂ€ng 😅 Jag fick med mig allt, förutom dörrarna till garderoben dĂ„ den var slut, fastĂ€n den skulle finnas enligt deras lagersaldo.
RÀtt imponerad av att jag fick in allt i bilen och sedan in i lÀgenheten.. 6 st kolli pÄ totalt 165 kg, bra krut i denna lilla mamman!
PÄ kvÀllen körde vi tvÀttstuga och Sam pÄbörjade tapetseringen. Effektiv dag!

Kommentera inlÀgget hÀr :