2017-08-25

publicerat i Family living ❤️;

Payday. Hade varit roligare om vi inte fått ytterligare en faktura från entreprenören på ett belopp motsvarande ca 20 % av slutfakturan.. Surt som fan, men vad gör man? De kunde åtminstone ha förvarnat om att underentreprenörerna inte har fakturerat dem för allt arbete ännu och att det tillkommer ytterligare faktura när dem väl gör det.. Blä!

Fredag och kort dag, alltid något iaf! Spöregn imorse, men strålande sol och varmt nör jag slutade jobbet 15:00.
Familjen mötte upp mig på stan och vi gick igenom festivalområdet för årets Södertäljefestival. Vi åt burgare från den berömda chilenska bilen (halloumi för mig) och sedan köpte vi gott inför kvällen.
Familjen gick hemåt medan jag gick vidare till optikern för synundersökning. Jag har haft konstant huvudvärk de senaste veckorna och ögonen har varit extremt trötta och grusiga. Jag misstänker att mina 2 år framför datorskärmarna under arbetstid börjar sätta sina spår.
Mycket riktigt så är jag i behov av terminalglasögon och tydligen så har jag ett smärre brytningsfel i högra ögat som försämrar min långsynthet. I förlängningen innebär det att jag, såsmåningom, antagligen kommer att behöva glasögon vid bilkörning. Förhoppningsvis besparar jag mina ögon en hel del ansträngning nu när jag får bildskärmsglajjerna så att jag "klarar" mig längre utan.
Jag får dem om va 2 veckor och hoppas innerligt att huvudvärken släpper då! Till glasen fick det bli ett par svarta, simpla bågar. Med näskuddar, såklart, så att de håller sig på plats på min platta näsrygg 😂
Dagen avslutades i soffan med mina gosiga knoddar, en skål eko-chips, ett glas vin och Wonderwoman 👌🏽
Slänger in lite bilder från veckan ☺️

Kommentera inlägget här :