Turinge Ost & Vin

publicerat i Family living ❤️;
I lördags blev jag upphämtad av Cecilia, med sällskap av Rebecca och Emelie. Vi fick, i julklapp av Ems, en brunch och allt vad det innebär på Turinge Ost & Vin. Det var så gott och hur trevligt som helst! Vi åt lite för mycket av det goda och drack lite för mycket av det goda vinet, för tidpunkten ;)
 
På kvällen blev det lite mera vin på lilla Styrbjörn och avslutades med lite dans på Flamman.
 
 

Spencie 💎

publicerat i Family living ❤️;
I torsdags lämnade vi Spencer utan blöja på förskolan och det hade gått skapligt bra. Två olyckor inträffade på förskolan och en hemma under kvällen.
Igår gick det betydligt mycket bättre då det bara var en enda olycka på hela dagen och det var hemma, strax innan läggdags. Under nätterna är han helt torr, så snart har vi nog en helt blöjfri kille!
 
Jisses, då kommer han ju definitvt inte vara min lilla bebis längre. Nog för att han alltid har varit pappas kille och så storvuxen och framåt, men det känns som att han aldrig riktigt har varit bebis. Att han har blivit så stor alldeles för fort!
 
Han är inne i en rolig ålder nu. Han pratar mer för varje dag och är riktigt charmig. Han gör sig gärna till och tror såklart att han bestämmer. Gör jag något som han anser är fel säger han "no no no, mommy" och så skakar han på huvudet 😂
 
Han bråkar mycket med Oliver, fast han ser upp till honom så himla mycket och bossar gärna med Matilda som gärna vill vara den auktoritära i syskonskaran. Mycket bråk och tjafs nu, men det är även många fina lekstunder där han blir inkluderad och faktiskt förstår och lyssnar, tills han förstör så att säga..
 
Mina fantastiska små liv,
Hoppas vi lyckas fostra er till starka och respektfulla individer med både integritet och ödmjukhet så att ni kan ta världen med storm ❤️
 

Keep at it

publicerat i Family living ❤️;
Idag för 2 veckor sedan startade jag C9-kuren, som har hjälpt mig att komma igång med träningen ordentligt. Jag har fått till minst ett träningspass varje dag, med undantag för lördagen då jag organiserade om i ena förrådet och under söndagen sprang vi på Exploria center i ca 4 h. Jag kan dock tycka att det kan räknas in som träning eftersom det lyftes på rätt många lådor och leklandet var det konstant fullt ös!
 
I veckan blev det 5 km på löpbandet i måndags, 40 min tabata i tisdags, 8 km PW i onsdags, 5,3 km på löpbandet igår och idag blir det nog löpbandet igen, men jag tänkte försöka satsa på milen för första gången i år.
 
Trots detta är jag liite besviken eftersom vågen står still. Ja, jag är en sådan som stirrar mig blind på vågen..
Dock mäter jag bröstvidd, arm, höft och midja och på samtliga mått har jag förlorat ca 0,5-1 cm så något händer ju, om än ytterst långsamt. Det är iofs inte särklit många kg kvar att bli av med, så det kommer antagligen att gå långsammare nu..
 
MEN, på måndag startar det en stegräknartävlig på jobbet som pågår till 2017-02-19. Alla som snittar 7000 steg/dag har möjlighet till en veckovinst och så är det såklart en slutvinst också. Vad vinsterna är har vi inte fått veta, men jag är taggad till tusen! Det blir liksom lite som en morot. Hur många steg kan jag få till när jag maxar?
Jag har haft ca 11.000 steg/dag det senaste året och under den senaste veckan har jag ett snitt på ca 15.000 steg/dag.
Heja mig!