Back to work..

publicerat i Family living ❤️;

Måndag - Jobbigt att lämna på Polstjärnan. Ollie blev jätteledsen och grät.. Runt 10 ringer de igen och säger att han har ont i huvudet, sådär som han får när han tycker att saker och ting är jobbiga.. Jag får prata med honom och han mår bättre ❤️

För Spence har allt flutit på bra och Matilda hade haft en OK dag på Stålhamra.
Jag kom till jobbet 7:45 och möttes av ett vidrigt skrivbord. Dammigt, fläckigt, äckligt och med tusen saker ÖVERALLT, så jag fick börja med att sanera min plats och plocka undan efter dem som lånat min plats.. När jag sedan loggar in på min dator är min burk helt tom. T.o.m min fil i databasen är tom, som att min användare har blivit nollställd. Pratar med helpdesk som måste installera massa program och runt 10:30 kan jag äntligen börja jobba.. Mycket meck med behörigheter som försvunnit, så helpdesk fick mecka hela dagen med det..
Kvällen blev jättelugn och tidigt i säng för alla utom Sam & Spence som fortfarande inte ställt om sig helt.

Resten av veckan har gått fort. Barnen har varit lite ledsna vartannat, och vi har lyckats lösa det med tidigare hämtning när t.ex Matilda grät och var ledsen över att inte vara på sin vanliga skola med sina vänner.
Vi har lyckats klämma in en biokväll och en hel del mys ❤️

Kommentera inlägget här :