A perfect family-day ❤️

publicerat i Family living ❤️;

Imorse startade jag dagen med en liten löptur i det fantastiska vädret! Och fick komma hem till hjärtformade smörgåsar, ett glas kokosvatten, en teckning, blommor och en ny tatuering som morsdag-present 😍

Efter frukosten och en snabb dusch åkte vi förbi affären och handlade lite korv och bröd innan vi åkte vidare till Tveta och Skogsmulleslingan.
Det var hur varmt som helst, men barnen höll högt tempo! Spencer hade inga svårigheter med att hänga på de stora.
Vid rastplatsen grillade vi korv och marshmallows, lekte med kottar, hängde i träd och åt bär innan vi gick vidare. Så mysigt! 😍
Vi tränade lite i utegymet som avslut i skogen.
När vi kom hem blev det toabesök och påfyllning av vatten och sedan en cykeltur till moraberg. Barnen åt en varsin glass och sedan cyklade vi hemåt igen. De har verkligen blivit riktigt duktiga på att cykla!
Spencer, som kämpat med att hålla sig vaken, gav upp och somnade i cykelsitsen på väg hem.
Sam åkte för att tvätta bilen med de stora på kvällen, men det var fullt så de åkte till affären och kom hem med blommor till mig 😍🌸
Efter middagen gosade vi in oss framför "Back to the future".
Vi har verkligen varit i farten hela dagen och det har varit så mysigt! Jag är så tacksam över min fina familj, som berikar mitt liv på alla tänkbara möjliga vis ❤️

Spontaneous

publicerat i Family living ❤️;

Igår jobbade jag en kort dag och slutade redan 13:45. Samwise var beredskapsledig och hängde med alla kidsen. De cyklade till Stora Coop och köpte jell-o att göra i ordning, hängde hemma och hämtade mig från jobbet.

På eftermiddagen stod det pass och visning på schemat. Det gick bra att fixa pass för 4/5 i familjen (jag har ju ett giltigt). Matilda fick köra både fingeravtryck och namnteckning, sötnos! 😍 Ollie slapp fingeravtryck eftersom han inte är 6 år fyllda och namnteckning kör man från 7 år.

Visningen vi var på var över förväntan, men känslan försämrades efter att ha gått igenom besiktningsprotokollet.. 
Huset är inte stort, ett kedjehus om 96 kvm, med en liten trädgård. Sam bad mig ringa på det i torsdags och fick komma på privat visning igår.
Sam's tanke är att lägga ett lägre bud, eftersom det är så många anmärkningar på besiktningsprotokollet (dock bara 2 akuta). Jag har inte bestämt mig ännu..
Det är ca 15 min från centrum, en hörntomt och rätt mysig ändå. Känner mest att det är så mycket som måste göras.. Sen sticker vi ju om 3 veckor och är borta i 3 veckor. Kan bli svårt att hinna få vår såld tills dess..
Vi får se! Ska ringa till vår mäklare på måndag, så kanske jag hinner bestämma mig tills dess!
Sam tycker att vi ska försöka få det till ett lägre pris eftersom det är en som har budat den 22/5, men annulerat budet, och sedan har inget mer hänt. Han tror att det kan bli svårt att få något närmre centrum så billigt utan att hamna i budgivning med andra spekulanter..