2017-10-29

publicerat i Family living ❤️;
God morgon,

Jag ligger kvar i sängen och ska strax kliva upp och fixa med frukost innan jag och Matilda tar bussen in till Nykvarn för gymnastik.
Vi ska på visning vid 2, så Sam och killarna får ta bilen dit direkt efter Bamsegympan.

Under veckan har det varit lugnt. Jag var hemma med Matilda mån-ons pga feber och misstänkt magsjuka. Hon hade nog kunnat få till skolan i onsdag, om det inte vore för 48 h-regeln.

Trots VAB har jag fått till 5 h övertid och i fredags var jag även på arbetsintervju hos kundprocesser. Det kändes bra och jag tror helt klart att jag skulle passa bra in på tjänsten. Nu ska jag bara bli erbjuden tjänsten 😅 Jag håller tummarna! 😇

Sam klev på beredskap i torsdags, så han blev ringd på jobb 2 h natten till lördag och sov till 11. Vi åkte till IKEA och förbi en snbbis på Heron, där jag vann presentkort på 300 kr hos SF bio, jippie!
Sen var han tvungen att jobba lite till under em/kvällen, så det blev väldigt lugnt för oss övriga. Vi åt pizza och tittade på film.
En härligt lugn helg ✨
(null)

2017-10-23

publicerat i Family living ❤️;
Hallihallå!

Wow, det var verkligen länge sedan jag uppdaterade.. Ibland blir det då, när tiden inte riktigt räcker till..
Vi har haft rätt mkt sjukdom hemma, mycket feber och förkylning som snurrar runt mellan oss allihopa. Surt att det aldrig försvinner, för Matilda vaknade med feber imorse.. 🤒
I övrigt har vi haft det bra, men dagarna går i ett och mörkret kommer så tidigt numera så det känns ju inte som att vi gör så mkt annat just nu..
Matilda & Spencer kör vidare med gymnastik, jag lämnade in min 4:e inlämningsuppgift om arbetsrätt igår och Sam har kört badminton i bollhallen med Mattiece.
Barnen planerar deras kommande spökfest (de ska ha en varsin) och vi är på visningar emellanåt. Lite av varje får vi till iaf 😘
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

2017-10-21

publicerat i Friends 🎀;
Damklubb; Malins månad
Gemensam middagstillagning hos Malin, bubbel, Singstar och Twister.
Jag fick äran att gosa med Ida, och släppte av halva gänget utanför flamman innan jag tackade för mig ❤️
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)