2018-02-26

publicerat i Family living ❤️;
Första arbetsdagen på evigheter, och det kändes bra! Dock kan jag ha varit lite ineffektiv eftersom många kom och pratade med mig, men i det stora hela kändes det bra!
Började med att starta upp datorn, uppdatera system och gå igenom ett par hundra inkomna mail 😅
Under lunchen sprang jag 5 km på löpbandet och kände mig fantastiskt stark, trots utebliven träning under 5 veckor OCH en hel del skräpmat och vin.. Dock inget plus på vågen, vilket är väldigt tacksamt!
Efter jobbet mötte jag upp familjen och Carina på La Cantina. Det blev födelsedagsmiddag för Matilda, i efterskott 🎀💕
Det blev fylld kycklingfilé som serverades med karl-johanrisotto och chokladkaka med glass och bär till efterrätt 👌🏽
Så fort vi kom hem var det bums i säng för kidsen innan jag & Sam intog soffläge ❤️

(null)
(null)
(null)


2018-02-25

publicerat i Family living ❤️;
Fix hemma, playdate med Thilde, bamsegympa för Spencie och gymnastik för Ollie. Även Matilda fick gå på Ollie’s gymnastik, för att mjukstarta lite efter 4 veckors frånvaro!
Hon har tappat lite spänst, lite styrka och smidighet men hon kommer nog igen snart! Jag har lovat att stretcha med henne, och träna lite hemma eftersom hon själv tycker att det ör jobbigt att inte kunna göra precis allt hon kunde innan. Jag tycker dock inte att hon är helt ur fas, men hon är ju så bestämd..
När vi kommit hem igen var det bara att ta tag i tvättstuga, och så kom Sam’s mamma förbi med lite fika och presenter.
Barnen kommi säng liiite sent och jag höll på i tvättstugan liite för länge, men fick typ allt torrt. Sedan var det bara att förbereda inför första arbetsdagen efter 5 hela veckor hemma 😅
Matilda hade lite ont i benen på kvällen, men jag tror att det är lite träningsverk. Hon har inte samma typ av smärta som hon haft innan iaf 🙌🏽
(null)
(null)
(null)
(null)


2018-02-24

publicerat i Family living ❤️;
Väckte Sam skapligt tidigt för att han skulle bli hämtad av Danne Vinteg för att hjälpa Budai’s med deras flytt från Gubbängen till Nykvarn!
Jag och kidsen åt lunch på Heron, lämnade Matilda på Nelli’s 8-års kalas som hölls pp Exploria och sedan letade vi efter en ny overall till Ollie!
Overall-letandet gick sådär eftersom det inte finns några någonstans, så jag får beställa en då.. Vi gick över till IKEA för att kika lite, men det var så mycket folk så vi satte oss och fikade innan vi åkte för att hämta Matilda.
Sam kom hem runt middags-dags, men han var inte hungrig så vi övriga åt lite rester och så eftersom jag inte orkade annat efter en heldag på språng 😅
Vi avslutade dagen med nästa Marvel-film i vår lista och bara chillade ❤️
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)