2018-02-10

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;

Matilda vaknade skapligt pigg och med betydligt mycket mer ork. Vi läste bok, spelade Hugo och tittade på Cinderella 💎

Hon åt en hel liten Yoggi till frukost och en skaplig portion köttbullar med makaroner till lunch, så efter ronden blev hon utskriven och vi fick lämna sjukhuset ca 14:30. Hon fick även en liten present (slime) som hon valde från avdelningens presentskåp, som grattis till kommande 8-års dagen! Gissa om hon var lycklig; få åka hem och få present! 😍

Jag har verkligen saknat min genuint glada lilla tjej ❤️ Idag var hon verkligen mer lik sig själv, fastän hon grät en skvätt för att hon inte tror att hon kommer kunna gå till sin födelsedag..
Hon och Thilde utbytte nummer, så kompisarna har skickat sms till varandra. Det har också hållit henne lite gladare 🌸

Sam & killarna plockade upp oss och vi åkte vidare till Kungens Kurva för sen lunch och för att inhandla en telefon till mig, eftersom min 6S dog i torsdags efter sjukan.. Den överlevde i nästan 2 hela år! Jag har lånat Ollie’s men den vill han ju ha tillbaka!
Det blev en iPhone X med heltäckande skal 🙈 Efter mycket om och men så beslutade jag att casha den då man iaf inte får någon rabatt om man binder upp sig. Då har jag hellre en hög engångskostnad med låg månadsavgift ön betalar 750:- per månad i 2 år..!

Under kvällen åt vi massa gott och tittade på Thor 2. Jag och lillan övernattade på soffan och jag somnade under filmen, såklart! ✨❤️
(null)
(null)

Kommentera inlägget här :