2018-02-13

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;
Idag när jag lämnade Ollie till skolan stötte vi på hans klasskamrat Lucas. Hans mamma ringde mig i fredags och frågade om Ollie skulle komma och leka med Lucas, men eftersom de ringde från skolan i onsdags om att O var febrig så har han varit hemma torsdag & fredag. Hon frågade om O inte orkade, men det kändes inte så passande när han varit hemma från skolan och Sam (med ögoninflammation) stod på stand-by om jag & Matilda skulle få åka hem så skulle han hämta oss..
De frågade iaf om O fick följa med dem hem från skolan idag istället och det funkar ju bra. De bor på Täppgatan, så det är rätt nära.

Matilda har varit piggare idag och har kunnat gå lite själv. Hon kan inte stå helt upprätt och går lite tokigt, men det är helt klart en förbättring! Dock så har utslagen/blödningarna ökat markant igen..

Runt lunch kom hennes vän Andrea över för att hålla M sällis. De pusslade i böcker som Andrea hade med sig, målade med målarfärg och gjorde slime. Efter någon timma skulle M gå på toa och man såg att hon fick ont och tog stöd av stolarna kring matsalsbordet. Efter det kom det ännu mer smärta och fötterna började svälla igen.. Hon blev nog för ivrig och överansträngde, för när A blev hämtad var M jätteledsen igen och hade för ont för att ens kunna stå upp.. 😔
Hon blev lite livligare när hennes smärtstillande kickade in.
På kvällen gick jag på stan och handlade lite inför M’s taco-kväll, samt köpte alla hjärtans dag-presenter till familjen ❤️ Till sist hämtade jag Matilda’s tårta från Roffe’s 😍

Spencie har varit febrig, så han var hemma med oss idag.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här :