2018-02-21

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;
Idag började vi dagen med att lämna killarna på förskola/skola. Matilda fick lov att gå upp och äta frukost tillsammans med hennes bröder, och sedan sätta sig med skrivboken i svenska som hon fått i läxa.
När killarna var lämnade fixade jag undan den rena disken och slängde in det som använts under frukosten innan jag satte mig och hjälpte Matilda.
Sedan åkte vi hem till Lucy i Brunnsäng för att fixa fransar på mig. Trevligt att catcha upp när man inte har träffats/pratat på evigheter ✨ Det blev väldigt långa fransar, men jag vänjer mig 🙈
Efter lunch, som blev rester från gårdagens chili con carne (sin carne för mig), tittade vi på Lizzy McGuire och Just my luck och åt glass innan vi hämtade killarna och gick till biblioteket där Sam mötte upp oss.
Matilda har kunnat gå mer idag (till och från bilen, samt ned till stan), men från biblioteket fick jag bära hem henne och fötterna har gjort ont under kvällen.
Nu på kvällen var Spencie och jag trötta så efter middag och dusch somnade vi på soffan 😴 Vaknade nyss och Sam har läst bok och nattat kidsen ❤️


(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Kommentera inlägget här :