2018-01-19

publicerat i Family living ❤️;
Ännu en vecka har rusat förbi och snart har första månaden på året passerat.
Är det bara jag som upplever att det går lite för fort?
Nu är resan med damklubben bokad till Barcelona så det kommer nog gå fort till April om det fortsätter såhär! ✈️💃🏽🥂

Under veckan som har varit har det varit mycket. Matilda har fått byta upp 2 grupper och går numera i RT1, vilket innebär 4-6 h träning per vecka (frivilligt på söndagar). Jag vill inte att det ska bli för mycket för henne, även om hon älskar gymnastiken, så hon kommer köra 4 h denna termin så får vi se hur det blir sedan.
Eftersom det är i Nykvarn så blir det mycket fram och tillbaka-körningar, men det känns helt OK. Ollie börjar på trupp basic på söndag och Spencie fortsätter med bamsegympan.

I samband med detta då så har jag lyckats komma överens med jobbet om ändrade arbetstider och det känns skönt att det gick väldigt smärtfritt! Kan också ha att göra med att jag började med att ta upp det med försäljningschefen då min närmsta chef inte var på plats!

I onsdags tog Sam och barnen med sig Miranda hem från skolan för playdate så vi lyxade till med kladdkaka och liite senare läggning än vanligt.
Igår åkte Matilda skridskor med klassen och Ollie’s klass åkte pulka ❄️

I övrigt har jag kört 5 km på löpbandet under lunchen tisdag, torsdag och fredag. Jag har nu avverkat över 100 mil på löpturer/löpband 😎 Måndag och onsdag fick det bli 30 min på stegmaskinen istället eftersom alla 6 st löpbanden var upptagna. Benen blir rätt möra efter stegmsskinen, men jag har svårt att få upp ett bra flås. Hellre den än crosstrainern iaf 😅
Det är sjukt mycket folk på gymet såhär i januari, men det brukar lugna ned sig till nästa månad. Längtar!

Igår kväll tittade vi på Thor med kidsen och jag unnade mig 1,5 glas vin och lite naturgodis. Jag somnade på soffan (som vanligt) runt 21:30 🙈

(null)

(null)

(null)


2018-01-14

publicerat i Family living ❤️;
2018 är tydligen året då jag ska bli fit, enligt en bild jag snubblade över på fb, så det känns bra att jag är på rätt spår!
Jag har avverkat 44,5 km på morgonlöpturer och löpbandet under veckan! Känns så himla skönt att kondisen är med mig fastän träningen legat på hyllan typ hela hösten.

Annars har det varit lugnt i veckan. Jag har försökt att plugga inför sluttentan och vi har chillat hemma. Sam och Ollie har varit ned till gymet i källaren några gånger tillsammans medan Matilda har hjälpt till med middagen.
I måndags fick Spencie byta avdelning och går numera med de stora på Draken. Han var lite blyg de 2 första dagarna, men sedan släppte det. Hans kompis Leon ska då börja i februari så han har varit på invänjning någon timme här och där, vilket har varit uppskattat av Spence.
I torsdags jobbade jag 8-20 och fick komma hem till en lyrisk dotter som äntligen fått byta läsebok i Svenskan. Hon frågade sin lärare om att få byta innan jul, men sedan har det skett lärarbyten så det rann ut i sanden och Matilda har tjatat på mig. Jag mailade läraren i måndags för att kritisera kommunikation mellan lärare - elev, för jag kan ju inte svara för varför Matilda inte får besked och fick gehör rätt fort 🙌🏽  Jag tycker verkligen att det  är fantastiskt att hon älskar att läsa. Jag tycker att det ger en så mycket. Och nu kommer även jag kunna få tid över till läsning 📚✨

I fredags hade vi en lugn kväll med film hemma. Igår åkte vi skridskor på fm och på kvällen skulle de stora iväg på kalas hos Junis. Jag, Sam & Spencie passade på att handla 2 st fåtöljer på IKEA under tiden.
Och idag har jag skrivit stuttenta i 5 h så Sam och kidsen har varit iväg och gjort annat.
Under kvällen försvann all ork, så det blev soffläge och inget vettigt gjort!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)