2018-01-19

publicerat i Family living ❤️;
Ännu en vecka har rusat förbi och snart har första månaden på året passerat.
Är det bara jag som upplever att det går lite för fort?
Nu är resan med damklubben bokad till Barcelona så det kommer nog gå fort till April om det fortsätter såhär! ✈️💃🏽🥂

Under veckan som har varit har det varit mycket. Matilda har fått byta upp 2 grupper och går numera i RT1, vilket innebär 4-6 h träning per vecka (frivilligt på söndagar). Jag vill inte att det ska bli för mycket för henne, även om hon älskar gymnastiken, så hon kommer köra 4 h denna termin så får vi se hur det blir sedan.
Eftersom det är i Nykvarn så blir det mycket fram och tillbaka-körningar, men det känns helt OK. Ollie börjar på trupp basic på söndag och Spencie fortsätter med bamsegympan.

I samband med detta då så har jag lyckats komma överens med jobbet om ändrade arbetstider och det känns skönt att det gick väldigt smärtfritt! Kan också ha att göra med att jag började med att ta upp det med försäljningschefen då min närmsta chef inte var på plats!

I onsdags tog Sam och barnen med sig Miranda hem från skolan för playdate så vi lyxade till med kladdkaka och liite senare läggning än vanligt.
Igår åkte Matilda skridskor med klassen och Ollie’s klass åkte pulka ❄️

I övrigt har jag kört 5 km på löpbandet under lunchen tisdag, torsdag och fredag. Jag har nu avverkat över 100 mil på löpturer/löpband 😎 Måndag och onsdag fick det bli 30 min på stegmaskinen istället eftersom alla 6 st löpbanden var upptagna. Benen blir rätt möra efter stegmsskinen, men jag har svårt att få upp ett bra flås. Hellre den än crosstrainern iaf 😅
Det är sjukt mycket folk på gymet såhär i januari, men det brukar lugna ned sig till nästa månad. Längtar!

Igår kväll tittade vi på Thor med kidsen och jag unnade mig 1,5 glas vin och lite naturgodis. Jag somnade på soffan (som vanligt) runt 21:30 🙈

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här :