Experiment 🔥

publicerat i Family living ❤️, Kiddos;
Well. Både jag och Sam försöker uppmuntra kidsen till pyssel, brädspel och experiment för att få bort dem från främst TV’n. Just olika experiment är både roligt och intressant,! Denna var rätt cool, men andra gången lämnade det brännmärken på bordet 🙈
5 st tomtebloss, ihoptejpade, fortsätter att brinna även under vatten! 🔥🔥
(null)
(null)
(null)
(null)

2018-03-16

publicerat i Family living ❤️;
Kort arbetsdag och Sam var beredskapsledig.
Vi fick ett litet nedslag på bakre bromsklossar vid kontrollbesiktningen i februari, så Sam’s pappa har kirrat nya som han ska mecka dit. Ollie vill hemskt gärna "laga" vår bil så han fick vara ledig med sin far för att hjälpa farfar med bilmeckandet. Så dit åkte dem medan jag lämnade av den lilla och den stora på förskola/skola och promenerade vidare till jobbet.
Tydligen var det bromsskivorna som var lite rostiga, men klossarna var OK så vi byter dem innan nästa besiktning bara! Sam och Ollie fick åka och handla inför kvällen ribs-kväll med Budai’s och städa istället.
När jag slutat jobbet åkte vi på privat visning i Kallfors Norra. Inte helt övertygad och inte imponerad av mäklaren och var nog mest neggo på hela idén.
Kvällen gled förbi väldigt chill. Vi åt ribs, curly fries och sallad, drack bubbel/rödvin och åt kladdkaka. Mot kvällen intog Sarah soffläge med Ollie och tittade på Coco när Victor somnat i vår säng. Superlugnt och så mysigt 👌🏽 Innan vi hann somna för kvällen, när Sarah & vi åkt, kom Mattiece som skulle sova kvar eftersom vi bjudit med honom till vår plaskdag på Konpunkten imorgon! 
(null)

(null)

(null)

(null)